Help - Search - Members - Calendar
Full Version: happy valentine's day
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
io'sŪ
LA MULTI ANI !!! tuturor indragostitilor de pe acest forum ..si nu numai tongue.gif
Ionut
La multi ani si valentinelor si valentinilor si tuturor indragostitilor... :cool:
florin83
ia sa-mi luati cadou ca ma cheama vali :unibrow:
florin83
:orcass: :orcass:
Robert
Audio file
Azeea
QUOTE (florin83)
ia sa-mi luati cadou ca ma cheama vali  :unibrow:

esti catolic? daca nu, poimaine e sf. valentin. biggrin.gif
florin83
nu sunt credincios, dar cred in cadouri..
Robert
De maine 15 feb scoatem background-ul asta de pimp si redevenim oameni seriosi, da? wink.gif
Zom
:nod:
Andreea
la multi ani lui "ve" pentru astazi
florin83
esti pastilat? :retard:
Gabi_323i
QUOTE (jaffar)
puneti mina si iubiti-va, lasati datul in cap !

oh, shit...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
alex230ro
QUOTE (jaffar)
ce pimp, bucurati-va baaaaaa ! vine primavara, ies ghoiceii, puneti mina si iubiti-va, lasati datul in cap !

oh, shit...

Gheiule? :paranoid:
Darren
Pai daca ai zis "puneti mana si iubiti-va" cred ca e clar. Aa, si nu e gay.
uwe
si eu sunt Valentin biggrin.gif
florin83
pai si nu dai un rachiu?
:partyman: :unibrow:
INTERCEPTOR
da apropo dece iubiti vo asa mult toate porcariile de la americani.vall day heloween si alte dastea
sunteti cumva ceteteni americani sau partizani ai americi.ziua femei si alte dastea este pe 1 si 8 martie si ziua iubirilor romanesti adica dragobetele este pe 24 februarie.nu va mai dati cu america si occidentul ca sunteti ROMANI.sa va fie rusine.si scoate ti bagk ul asta de pimp.ca o mai intra si alta lume in afara de noi pe forum.apropo sa nu tipati s ava luati d emine ca s anti si nu stiu ce sa ma certati.sunt prost dispus si nu suport sa facem noi party din tot ce are america.ca nu stiu ce ar copia ei dupa noi.daca aveti chef sa ma certati ganditiva inainte ca poate am dreptate si poate sunt prea roman.si acum cum a zis jaffar .iubitiva:P
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.