![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 31 Joined: 29-October 12 From: Cluj Napoca Member No.: 47,066 Car: E28 Engine: M20B20 2.0 125CP ![]() |
Salut,
De aprox. jumatate de an sunt fericitul proprietar al unui 520i din 1984. Are culoarea Polaris Metallic, cu interior negru si geamuri verzui. Momentan avem urmatoarele dotari: jante de aliaj reconditionate pe 15, cauciucuri 225x60 R15, spoiler fata Alpina, faruri de ceata, geamuri electrice fata, volan sport, trapa manuala, rolou spate. Urmeaza in iarna aceasta sau in primavara: discuri fata-spate, trapa electrica, clima, volan reglabil.
Reason for edit: 225
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 31 Joined: 29-October 12 From: Cluj Napoca Member No.: 47,066 Car: E28 Engine: M20B20 2.0 125CP ![]() |
O scurta istorie in poze. Se vede cum a fost batut suportul rotii de rezerva intr-un mod absolut incredibil (sa incapa toba shport). Fusta la fel a fost taiata, indoita sa incapa capetele si s-a montat o placuta din inox sa acopere urateniile acestea (cu nituri, pe care a trebuit sa le scoatem si sa astupam gaurile). Cotul de peste 90 grade este o alta delicatesa a sistemului de evacuare, impreuna cu toba de mijloc pe care scrie GM... Se vad si jantele in stadiul initial, dupa care au fost sablate si vopsite. Tragerul l-am schimbat, a primit o fusta noua, s-au facut ruginile pe fata dupa cum am spus. La praguri si in spate nu sunt probleme serioase, dar vor fi facute oricum. Scaunele a trebuit sa le schimb pentruca iarba era distrusa in ele. In astea noi (tot de E28 sunt) am bagat cauciuc intre iarba si arcuri sa le prelungesc viata.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 12:07 PM |