![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Cazan owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,516 Joined: 19-September 07 From: Severin Member No.: 1,153 Car: E28 525i Engine: M50B25 192 CP ![]() |
http://www.playboy.ro/playground/auto/cel-...n-1984-10228472
ce ziceti de ursuletul asta?omul mi-a luat-o inainte cu vreo 10 ani...prin 2020 vreau sa pun si eu motor electric pe batran...pana atunci o sa fie o tehnologie mai ieftina si poate creste si autonomia -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Chiar daca ar incape intr-o locomotiva, what's the point? Inteleg pe submarine sau vapoare, unde ai nevoie de autonomie da' intr-o locomotiva? E mult mai ieftin sa alimentezi de-a lungul caii ferate, nu? Nu stiu, ma gandesc ca-i mai util sa faci o linie electrica decat un tren nuclear
![]() Unde as vedea util un reactor nuclear, ar fi pe ISS ori undeva pe alta planeta, unde n-ai acces sau n-ai cum procesa resursele. Nici macar un avion cred ca n-ar beneficia de pe urma propulsiei nucleare, ca doar d'aia s-au inventat satelitii. Cat despre masini, cred ca Adrian se referea la un soi de mini-baterie nucleara ![]() In concluzie, se pare ca deocamdata trebuie sa ne multumim cu acumulatori. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 09:16 PM |