![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,032 Joined: 5-June 11 From: Bucuresti Member No.: 17,575 Car: BW E39 530D Engine: M57 ![]() |
M-am decis sa pun si eu poze cu masina pe forum si o mica descriere ,este vorba de un bmw e30 din 09/1990 motor 1.6 m40 100cp , sunt al doilea propietar in tara.
Masina are doar oglinzi electrice si atat...are ceva probleme sa le zic minore ...toba fasaie pe dedesubt la o imbinare ceva , pete de rugina pe la aripipile din spate praguri usi , o aripa dreapta care e zgariata si e mancata de rugina jos la prag... semi fusta e luata de rugina , fusta are o pozitie ciudata bara fata nu e prinsa in suportul din stanga ,recent mi-am gasit masina in parcare lovita nu stiu de catre cine ...prinde orbu scoatei ochi ![]() spre uimirea mea masina inca are luciu pe ea..restu se vede in poze . pentru viitor mi-as dori o reconditionare la tabla de la A la Z toata partea mecanica as dori sa o fac cat mai noua si sa-i pastrez aspectul clasic fara nici un kit , poate ceva jante dar tot de urs bbs rz parca (cross spoke) pe 15 si sa o cobor mai mult . in rest stock fara transplant de motor fara nimic prefer sa bag bani in acest 1.6 desi ar merge un 2.0 dar na prima masina din viata mea si vreau sa ramana stock..Tristetea mea ce mai mare e ca nu am bani mai bine zis timp sa muncesc ca sa o pot face si ma doare sufletul cand o vad cu pete de rugina pe ea si ca abia mai fac rost de cate un ban sa-i cumpar o piesa si aia din vanzarea anumitor obiecte personale. Masina merge bine sunt multumit de ea inca nu am avut probleme cu ea sa ma lase in drum.Se comporta frumos la drum sta bine pe viraje si e o placere sa o conduci . Nu`s genu de om sa abuzez de o masina nu am dat burn nu am dat cercuri si nici nu am degand sa dau sau sa fac chiar ma gandesc unde sa-l garez la iarna sa nu stea in frig. Atasez cateva poze cu masina dupa o spalatorie cu o saptamana inainte sa o gasesc lovita . Sanatate sa fie si o sa-l fac ca nou. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Cazan owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,516 Joined: 19-September 07 From: Severin Member No.: 1,153 Car: E28 525i Engine: M50B25 192 CP ![]() |
verifica si tampoanele de la motor, suportii de la cutia de viteze
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:00 AM |