![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
azi dim , mamaie. a plecat in lumea celor drepti celor vesnici si a celor nemuritori........ toti prietenii mei si cei care au mancat dulciuri facute de ea.......sau o stiau...........sunt asteptati pt un ultim omagiu............
odihneasca se in pace ... This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 3 2012, 02:02 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
va multumesc in numele ei. ..cateodata ....imi pare rau ca nu ne mai strangeam la mine acasa.mereu ma intreba ce mai fac baietii care veneau la noi.......iubea oameni.era un suflet rar.......la ea am invatat sa nu mi urasc dusmanii si sa sa i inteleg in felul lor.....nu se supara niciodata.si nu purta supararile mai mult de cateva minute.era ceva de nedescris........o raritate de om........... viata mea ....e fara sens....o sa i gasesc eu rostul.intotdeuna am crezut ca dumnezeu m a lasat cu un rost pe lumea asta.la 34 de ani .nu l am gasit... va pup.....multumesc din suflet ca sunteti alaturi.maine pleaca.trupul.si ne va ramane in ganduri.....
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:14 PM |