Help - Search - Members - Calendar
Full Version: R.I.P. bunicuta mea.
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
INTERCEPTOR
azi dim , mamaie. a plecat in lumea celor drepti celor vesnici si a celor nemuritori........ toti prietenii mei si cei care au mancat dulciuri facute de ea.......sau o stiau...........sunt asteptati pt un ultim omagiu............
odihneasca se in pace ...
BBo
Sincere condoleante, Florin. sad.gif
Imi pare rau pentru pierderea suferita.
05aBi
Odihneasca-se in pace, condoleante! sad.gif
haifisch
Condoleante! sad.gif
Halogen
Condoleante !
David

Dumnezeu, s-o ierte si s-o odihneasca-n pace!
xox
Condoleante, Florin sad.gif
lucian
Dumnezeu s-o ierte!
alex230ro
condoleante Florine.
bartro
Condoleante. O sa ne fie dor de ea.
INTERCEPTOR
va multumesc in numele ei. ..cateodata ....imi pare rau ca nu ne mai strangeam la mine acasa.mereu ma intreba ce mai fac baietii care veneau la noi.......iubea oameni.era un suflet rar.......la ea am invatat sa nu mi urasc dusmanii si sa sa i inteleg in felul lor.....nu se supara niciodata.si nu purta supararile mai mult de cateva minute.era ceva de nedescris........o raritate de om........... viata mea ....e fara sens....o sa i gasesc eu rostul.intotdeuna am crezut ca dumnezeu m a lasat cu un rost pe lumea asta.la 34 de ani .nu l am gasit... va pup.....multumesc din suflet ca sunteti alaturi.maine pleaca.trupul.si ne va ramane in ganduri.....
elvislorin
sincere condoleante
Tigresse
Mamaie era un om cu o bunătate nepămānteană şi un bun simţ exagerat, exact cum ar trebui să fie toate bunicuţele de pe pămānt, mai ales īn epoca noastră, atāt de zbuciumată. Săptămāna trecută mă plāngeam ei de o problemă medicală, iar ea īncerca să mă consoleze, să mă īncurajeze, fără să aducă vorba de suferinţele ei prea mult. Era generoasă īn primul rānd sufleteşte. Semăna foarte mult cu bunica mea, mai ales la īnfăţişare: o mānă de om plină de suflet. Mă bucur că am cunoscut-o şi o să fie foarte ciudat fără ea īn curtea aia.
xox
Ai avut noroc. In familia mea, toata lumea judeca pe toata lumea sad.gif

Nimeni nu prea lasa de la ei, poate de asta si m-am transformat intr-o persoana ciudata. In fine. N-am cunoscut-o pe bunica lui Florin, dar ma gandesc la bunica mea si ma gandesc ca intr-o zi n-o sa mai fie nici ea.

Si uite asa trec anii pe langa noi si imbatranim la randul nostru. Eu inca-s vesel din cand in cand, si-mi place sa cred ca si la 40 ani o sa mai rad smile.gif Pana la urma, o vorba buna nu m-a costat niciodata nimic.
Ciupanezu
Dumnezeu s-o odihneasca!
florin83
Condoleante!
TiL
un mare Om - mamaitza ta. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.


Acum e de datoria ta sa duci mai departe invatamintele ei smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.