![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
acum prezint masina mea de '' familie ''
am achizitionat un e 30 care arata cam asa......... -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
nu stiu,sa va raspunda el
![]() tot ce eu nu inteleg,DACA ESTI PASIONAT si nu doar POSESOR BMW,trebuie sa ai drag de o masina,sa o pastrezi,SA O FACI A TA(multi inca nu stiu ce inseamna asta),sa te reprezinte,sa iti fie imaginea asociata cu acea masina,etc... nush...chiar daca acu am E34,sau maine o sa am E65,ma mandresc si o sa mai ma mandresc si in vitor cand cineva imi va zice "Mihai cu E12-ele" ![]() Uite,eu cand ma gandesc la Ema,il asociez cu BABA,ca aia o avea cand l-am cunoscut pe forum,si cred ca nu e de colea sa fi asociat cu un 745i,masina care in trecut A FOST A TA ![]() in fine,nenea ozn-u nu e prea familist nici in viata de zi cu zi,ce sa mai avem pretentii la masini ![]() -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
nu stiu,sa va raspunda el ![]() tot ce eu nu inteleg,DACA ESTI PASIONAT si nu doar POSESOR BMW,trebuie sa ai drag de o masina,sa o pastrezi,SA O FACI A TA(multi inca nu stiu ce inseamna asta),sa te reprezinte,sa iti fie imaginea asociata cu acea masina,etc... nush...chiar daca acu am E34,sau maine o sa am E65,ma mandresc si o sa mai ma mandresc si in vitor cand cineva imi va zice "Mihai cu E12-ele" ![]() Uite,eu cand ma gandesc la Ema,il asociez cu BABA,ca aia o avea cand l-am cunoscut pe forum,si cred ca nu e de colea sa fi asociat cu un 745i,masina care in trecut A FOST A TA ![]() in fine,nenea ozn-u nu e prea familist nici in viata de zi cu zi,ce sa mai avem pretentii la masini ![]() asa este eu sunt cam plimbaret asa si cu fetele si cu bmw-urile...sunt inca tanar si nu imi place sa ma opresc la ceva care nu ma multumeste......progresul insemna in primul rand schimbare.............. cand o sa gasesc un bmw care o sa ma multumeasca...o sa incep sa construiesc o masina de suflet pt mine.....pana atunci mai schimb cateva bmw-uri.... acum poze cu cea mia noua jucarie............ -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:44 PM |