Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30-touring
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
alexandruozn
acum prezint masina mea de '' familie ''

am achizitionat un e 30 care arata cam asa.........
05aBi
asta e mai frumos decat pisica, sa il stapanesti sanatos !
la toate afacerile astea mai castigi ceva sau iesi in pierdere ? cu schimburile
Halogen
QUOTE (alexandruozn @ Mar 13 2012, 08:51 PM) *
acum prezint masina mea de '' familie ''

am achizitionat un e 30 care arata cam asa.........

arata foarte frumos sa ai grija de el biggrin.gif si el de tine si fara incidente smile.gif parerea mea as incerca sa-l las cat mai stock smile.gif intrebare cat ai dat pe el de curios tongue.gif
Mihai_AMD
frate nebun,sa te poarte cu bine pe drumul spre sighisoara pe 27! altceva nu iti urez smile.gif)
io'sŪ
da' zgarcit mai esti, baga o sedinta foto si mai spune-ne despre el..
marfa!
alex_maniacu_91
Ai omologat motorul?
alexandruozn
QUOTE (alex_maniacu_91 @ Mar 14 2012, 07:47 PM) *
Ai omologat motorul?

este luat de 3 zile...cand o sa il inmatriculez o sa ii omologhez si motorul.....si as vrea sa ii pun nr de inmatriculare DB 30 URS laugh.gif

azi am intrat asa un pic in ea...adica mi am bagat mainile prin ea...sters,curatat,strans,fixat,becuri arse inlocuite,uns..... etc wink.gif

am atasat si o poza asa mai de familie.... ursul...alaturi de pisica( motanul meu) , eu alaturi de iubita mea bunicuta tongue.gif
Silviu
Frumoasa masina.
Ce te-a determinat ca dupa 4 E36 sa treci pe E30 ?
Mihai_AMD
nu ii mai urati nimic,ticalosu a vandut si e30-ul de o saptamana smile.gif)))))))))))))))))))))))))))))))
thread closed smile.gif
io'sŪ
baiatul asta schimba masinile ca pe ciorapi? laugh.gif
bartro
Eu nu inteleg de ce mai deschide cat un topic pentru fiecare masina care trece prin mana lui. Trebuie sa fie obositor. Mai bine face un thread cu 'masinile mele' si gata' smile.gif
Mihai_AMD
nu stiu,sa va raspunda el smile.gif
tot ce eu nu inteleg,DACA ESTI PASIONAT si nu doar POSESOR BMW,trebuie sa ai drag de o masina,sa o pastrezi,SA O FACI A TA(multi inca nu stiu ce inseamna asta),sa te reprezinte,sa iti fie imaginea asociata cu acea masina,etc...
nush...chiar daca acu am E34,sau maine o sa am E65,ma mandresc si o sa mai ma mandresc si in vitor cand cineva imi va zice "Mihai cu E12-ele" wink.gif
Uite,eu cand ma gandesc la Ema,il asociez cu BABA,ca aia o avea cand l-am cunoscut pe forum,si cred ca nu e de colea sa fi asociat cu un 745i,masina care in trecut A FOST A TA wink.gif
in fine,nenea ozn-u nu e prea familist nici in viata de zi cu zi,ce sa mai avem pretentii la masini smile.gif))))))))))))
alexandruozn
QUOTE (db85amd @ Mar 27 2012, 08:15 AM) *
tot ce eu nu inteleg,DACA ESTI PASIONAT si nu doar POSESOR BMW,trebuie sa ai drag de o masina,sa o pastrezi,SA O FACI A TA(multi inca nu stiu ce inseamna asta),sa te reprezinte,sa iti fie imaginea asociata cu acea masina,etc...
nush...chiar daca acu am E34,sau maine o sa am E65,ma mandresc si o sa mai ma mandresc si in vitor cand cineva imi va zice "Mihai cu E12-ele" wink.gif
Uite,eu cand ma gandesc la Ema,il asociez cu BABA,ca aia o avea cand l-am cunoscut pe forum,si cred ca nu e de colea sa fi asociat cu un 745i,masina care in trecut A FOST A TA wink.gif
in fine,nenea ozn-u nu e prea familist nici in viata de zi cu zi,ce sa mai avem pretentii la masini smile.gif))))))))))))

asa este eu sunt cam plimbaret asa si cu fetele si cu bmw-urile...sunt inca tanar si nu imi place sa ma opresc la ceva care nu ma multumeste......progresul insemna in primul rand schimbare.............. cand o sa gasesc un bmw care o sa ma multumeasca...o sa incep sa construiesc o masina de suflet pt mine.....pana atunci mai schimb cateva bmw-uri....

acum poze cu cea mia noua jucarie............
05aBi
CITAT(alexandruozn @ Apr 4 2012, 07:16 PM) *
CITAT(db85amd @ Mar 27 2012, 08:15 AM) *

asa este eu sunt cam plimbaret asa si cu fetele si cu bmw-urile...sunt inca tanar si nu imi place sa ma opresc la ceva care nu ma multumeste......progresul insemna in primul rand schimbare.............. cand o sa gasesc un bmw care o sa ma multumeasca...o sa incep sa construiesc o masina de suflet pt mine.....pana atunci mai schimb cateva bmw-uri....

acum poze cu cea mia noua jucarie............

sa o combini sanatos! laugh.gif
bartro
deci pana acuma a fost e36 - e34 - e36 - e34 - e36 - e30 si acuma iar e36?
Mihai_AMD
nu,acuma iar e30,ieri a dat e36 pe un e30 brec smile.gif))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))
bartro
smile.gif sunt curios ce nemultumiri are cu masinile, ca de model nu tine smile.gif
tomado e28 owner
Sa mai zica cineva ca piata auto in Romania e inghetata...
alexandruozn
.......touring............... laugh.gif
05aBi
CITAT(alexandruozn @ Apr 10 2012, 12:45 PM) *

mai este ix ?
alexandruozn
QUOTE (05aBi @ Apr 10 2012, 01:40 PM) *
QUOTE (alexandruozn @ Apr 10 2012, 12:45 PM) *

mai este ix ?

nu nu...era decat spate.....

alexandruozn
am mai schimbat o pisicuta laugh.gif laugh.gif de 2.0 ...si acum am una de 1.6 .............. biggrin.gif

poze cu 2.0 sedan neagra mat
si apoi cu asta de 1.6 coupe
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.