![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 766 Joined: 28-October 07 From: iasi Member No.: 1,243 Car: E28,E39 Engine: M21,116CP M57 193CP ![]() |
Noua masina E39 530D manual din aprilie 2001
o am de 3 luni si cam 9000 km dotari cruise control servotronic DSC interior piele neagra scaune electrice cu memorii volan reglabil electric comenzi pe volan magazie de cd-uri cotiera geamuri electrice fata spate carlig remorcare detasabil pe viitor jante M parallel pe 18 inch bara fata +spate M oglinzi M xenon arcuri mai scurte fata cateva poze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Mda, spectaculos!
Cu ocazia asta mi-am reamintit si eu o anumita dupa-amiaza de vara in Oituz, tot cu becurile din bord aprise dar cu temperatura pe rosu. Mi-a fost frica insa sa completez cu apa imediat, am zis ca sigur plesneste motorul. Tin minte ca am stat 4 ore cu capota deschisa in ploaie sa se raceasca uzina si abia apoi am completat, cu 1l de apa plata si restul de vreo 6l din Oituz, filtrat de nisip printr-o batista de hartie. Ehh, ce vremuri ... Romanian rivers, German engineering! ![]() This post has been edited by Shark: Mar 18 2012, 10:38 PM -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 03:13 AM |