![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 766 Joined: 28-October 07 From: iasi Member No.: 1,243 Car: E28,E39 Engine: M21,116CP M57 193CP ![]() |
Noua masina E39 530D manual din aprilie 2001
o am de 3 luni si cam 9000 km dotari cruise control servotronic DSC interior piele neagra scaune electrice cu memorii volan reglabil electric comenzi pe volan magazie de cd-uri cotiera geamuri electrice fata spate carlig remorcare detasabil pe viitor jante M parallel pe 18 inch bara fata +spate M oglinzi M xenon arcuri mai scurte fata cateva poze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 766 Joined: 28-October 07 From: iasi Member No.: 1,243 Car: E28,E39 Engine: M21,116CP M57 193CP ![]() |
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Seda...em_water_hoses/
piesa 6 s a rupt capul si a ramas filetul in tzeava de plastic nu stiu cum l au scos cei de la bmw pt ca mi au facturat doar piesa 6 si cateva minute de manopera de ce dau masina .....in mare parte pentru ca sotia a luat permisul si e cam mare ca volum pt ea ca masina de zi cu zi e28 e masina mea de suflet si nu vreau sa o dau,sotia are acum o corsa aproape noua,deci ramane e39 le care e in plus.... |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
de ce dau masina .....in mare parte pentru ca sotia a luat permisul si e cam mare ca volum pt ea ca masina de zi cu zi e28 e masina mea de suflet si nu vreau sa o dau,sotia are acum o corsa aproape noua,deci ramane e39 le care e in plus.... Inteleg... http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Seda...em_water_hoses/ piesa 6 s a rupt capul si a ramas filetul in tzeava de plastic Dar cum naiba s-a rupt capul? Chiar daca era slabit/fisurat de la strangeri anterioare, practic nu e supus la nici o forta in timpul mersului. Curgea si antigel? Explica mai in detaliu cum a fost, ca m-ai facut curios. nu stiu cum l au scos cei de la bmw pt ca mi au facturat doar piesa 6 si cateva minute de manopera Cu un fel de tarod cu filet invers si mai abrupt, special pentru extrageri. Probabil au dat o mica gaura si apoi pe masura ce au infiletat ala (filetul lui fiind pe dos) a iesit "dopu' filetat" ramas inauntru. -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 03:12 AM |