![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
Un preten cu un e46 320d s-a plans zilele trecute ca masina nu "trage" uniform, si ca e nevoie sa ajunga la peste 2000 rpm ca sa merga normal.
la turatii de peste 2300-2500 masina merge normal, dar daca schimba si scade sub 1500rpm e nevoie de 3-5 secunde sa recupereze turatia. am auzit de la cineva cu o problema asemanatoare la Skoda Octavia TDI si s-ar fi rezolvat printr-o curatare a turbinei. avand in vedere ca si eu am un diesel, sunt curios daca cineva stie despre ce curatare e vorba , cum se face si ce implica. riscuri? e ceva normal? masina pretenului meu are sub 100k km si a avut o exploatare linistita - primul proprietar avea aproape 70 de ani. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
era o turbina cu geometrie variabila aia de pe a4 si dupa 2500 de ture se plafona
dintii care variau gradele turbinei erau blocati si ii curgea un semenring si baga ulei in admisie cu piese si manopera le face cam cu 500-600b eur maxim in functie ce are atat a fost la un opel al carui ax s-a rupt -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:47 AM |