![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
Salutare!Vreau sa achizitionez un e 12 si are motor M10b20 cu 2 carburatoare.Care este diferenta dintre m10b20 si m20b20,inafara de cele 2 pistoane in minus
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
Am vorbit azi cu proprietarul.Are segmentare si distributia facuta.L am rugat sa mi faca mai multe poze si dupa ce le am primit m-am razgandit:prea mult de lucru pentru bugetul meu.Un prag o aripa e ok dar contraaripi si alte chestii plus ca daca sudez acolo langa serie urmeaza comisie RAR si alte porcarii care necesita bani .....nu mai vreau.In primul rand nu mi e clar cu masina e din 76 si are stopuri mari si capota cu "creasta",ma sperie cat trebuie sa sudez pe la ea si ca nu mai gasesc piese,pe la stopuri e dat cu silicon....doar sa o iau foarte ieftin sa am de unde sa bag bani in ea.Si,daca o desfac nu as vrea sa fac infarct sa gasesc cine stie ce cratere pe dedesubt.Merita 1000 ron sa i ofer pe ea?El cere 1000 euro.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Am vorbit azi cu proprietarul.Are segmentare si distributia facuta.L am rugat sa mi faca mai multe poze si dupa ce le am primit m-am razgandit:prea mult de lucru pentru bugetul meu.Un prag o aripa e ok dar contraaripi si alte chestii plus ca daca sudez acolo langa serie urmeaza comisie RAR si alte porcarii care necesita bani .....nu mai vreau.In primul rand nu mi e clar cu masina e din 76 si are stopuri mari si capota cu "creasta",ma sperie cat trebuie sa sudez pe la ea si ca nu mai gasesc piese,pe la stopuri e dat cu silicon....doar sa o iau foarte ieftin sa am de unde sa bag bani in ea.Si,daca o desfac nu as vrea sa fac infarct sa gasesc cine stie ce cratere pe dedesubt.Merita 1000 ron sa i ofer pe ea?El cere 1000 euro. doamne frate, holsuruburi cred ca sunt nu faceam asa ceva nici daca intra si iesea cainele prin gaura aia ![]() iar o comparatie la motoare fiind posesor atat de m10 cat si de m20 gasesti mult mai usor piese pt m20 decat pt m10, si aici nu ma refer neaparat la piese noi ( si sa fim seriosi acum, vorbiti aici de cat de greu se gasesc piese pt un m10 de parca imi dati impresia ca un asemenea motor se strica la 1000 km, iar garniturile poti sa le faci de mana, chiulasa se gaseste, cea de urs e la fel cu cea de 2.0 m10, aici cel putin ca marime a supapelor ) m10 mi se pare mult mai fiabil decat m20 ( nu ai probleme cu vasc, calc, regulatorul de presiune etc ) pana acum egalitate ![]() iar ca performante, m10 sta langa m20 pana o dai pe a doua, dupa numai are treaba ( vb din experienta ![]() This post has been edited by 05aBi: Dec 6 2011, 09:03 PM -------------------- Baby Six
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:02 PM |