![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Din cand in cand mi se aprinde becul de la ASC in bord si nu mai merge. Opresc motorul si isi revine.
Ieri dupa niste nebunii prin zapada ![]() ![]() Bineinteles ca nu merge ASC-ul cand e becul aprins. ASC-ul din cate stiu eu foloseste senzorii de la ABS.. deci daca unul face probleme nu mai merge nici ASC-ul nici ABS-ul, dar becul de la ABS nu se aprinde ![]() Ce sa fie? senzorii sau altceva? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 7 Joined: 7-January 10 From: Carei Jud Satu Mare Member No.: 3,148 Car: Bmw E36 Engine: M44 1.8is 140 Cp ![]() |
ASC nui la fel ASC+T T inseamna tracking control, poate controla rotile si cand tractezi pe cineva in zapada, pe buton degeba va uitati la fiecare scrie numi ASC,
Al meu functioneaza perfect al meu i dotat cu ASC+T, pe buton nu apare numai ASC, am avut si io probleme cand am pus cauciucuri aiurea pe fata si pe spate trebuie sa fie la fel toate patru, daca nui la fel toate patru atunci calculator de ABS, ASC, ASC + T se da peste cap si vibreaza becu cand se accelereaza. In primul rand sa aveti cauciucuri la fel pe fata si pe spate, atunci in mod normal daca toate patru senzori de abs is bune trebuie sa functioneze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 06:55 PM |