![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 19-July 10 From: satu mare Member No.: 3,462 Car: 525 tds e34 Engine: 525 tds 143cp ![]() |
Buna tuturor !!! revin dupa o lunga perioada de pauza pe acest forum si din pacate constat ca nu e prea multa miscare pe aici , ceea ce ma face sa cred ca toate problemele si intrebarilor compatimitilor de BMW sant rezolvate , adica sa inteleg ca pe acest forum deja s-au discutat toate problemele legate de BMW?
Acum ca sa ne m-ai reimprospatam memoria am si eu o intrebare Vreau pilot automat pe 525 tds-ul meu din 95 Ma poate ajuta cineva care a m-ai montat asa ceva ,ce fel de modificari trebuie sa aduc masinii mele ca sa pot avea acel pilot automat? Mersii anticipat This post has been edited by florins15: Aug 10 2011, 10:38 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 19-July 10 From: satu mare Member No.: 3,462 Car: 525 tds e34 Engine: 525 tds 143cp ![]() |
din cate am inteles , chiar azi am discutat cu un tip are un 318 is si zicea ca la el e mult mai complicat si costa undeva la 300 de euro toata investitia
nu sant sigur de ceea ce spun , doar asta am auzit de la el poate ca la seria 5 e si simplu ma gandesc deoarece este o categorie superioara si s-ar putea sa aiba mai multe dotari in ceea ce priveste instalatia electrica stock mai sapa un pic pe acest forum sau pe batrinul google si sigur vei afla un raspuns in consecinta sant avantaje si dezavantaje de ex. la mine a fost un calvar sa montez un obc 4 la 525 tds in schimb la tine e mult mai simplu intradevar e super sa stii ca ai tempomat mai ales la cutie automata , pur si simplu masina are grija de ea , consum, turatie ....functioneaza exact cum a gandit-o neamtu in acompaniamentul celor 6 pistoane Great feeling!!!!!!!!!! This post has been edited by florins15: Aug 11 2011, 10:17 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Cred ca e plug & play more or less pe orice masina cu acceleratie electronica. Eventual si activat in soft la masini mai noi, dar asta e deja o presupunere.
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:15 AM |