CITAT(florins15 @ Aug 10 2011, 10:36 PM)

Buna tuturor !!! revin dupa o lunga perioada de pauza pe acest forum si din pacate constat ca nu e prea multa miscare pe aici , ceea ce ma face sa cred ca toate problemele si intrebarilor compatimitilor de BMW sant rezolvate , adica sa inteleg ca pe acest forum deja s-au discutat toate problemele legate de BMW?
Acum ca sa ne m-ai reimprospatam memoria am si eu o intrebare
Vreau pilot automat pe 525 tds-ul meu din 95
Ma poate ajuta cineva care a m-ai montat asa ceva ,ce fel de modificari trebuie sa aduc masinii mele ca sa pot avea acel pilot automat?
Mersii anticipat
din relatarile unui coleg,CRM112,am inteles ca la 525tds,instalatia e deja pe masina,sg lucru care tr adaugat este maneta,si o sa mearga...acum,verifica si tu daca ai pe masina motorasu de pilot,adica daca ai un cablu de acceleratie aditional,care duce intr-o cutie mai triunghiulara asa,si daca ai calculatorul de pilot,de obicei e pus langa cel al motorului,e mic,cam cat 2 pakete de tigari unu lg altu

zic de obicei,pt ca mai sunt si exceptii,de ex la e32 730 v8 e in stalpul A la picioarele soferului acolo..
poate ne zice CRM unde e pus la 525tds....
legat de instalatie ca fire/mufe,100% aia este,am gasit-o la un e34 520 din 89 chel,dar la unu din 95?!
pe scurt,scapi CEL MULT cu maneta,motoras si calculator de pilot.si mai e si contactoru e pe pedala de ambreiaj,daca nu il ai deja tr sa il pui si pe ala ca sa se decupleze pilotul cand calci ambreiaj
bafta,si ne tii la curent!
LE:crm a scris in acelasi timp cu mine,ai ceva explicatii mai sus