![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 19-July 10 From: satu mare Member No.: 3,462 Car: 525 tds e34 Engine: 525 tds 143cp ![]() |
Buna tuturor !!! revin dupa o lunga perioada de pauza pe acest forum si din pacate constat ca nu e prea multa miscare pe aici , ceea ce ma face sa cred ca toate problemele si intrebarilor compatimitilor de BMW sant rezolvate , adica sa inteleg ca pe acest forum deja s-au discutat toate problemele legate de BMW?
Acum ca sa ne m-ai reimprospatam memoria am si eu o intrebare Vreau pilot automat pe 525 tds-ul meu din 95 Ma poate ajuta cineva care a m-ai montat asa ceva ,ce fel de modificari trebuie sa aduc masinii mele ca sa pot avea acel pilot automat? Mersii anticipat This post has been edited by florins15: Aug 10 2011, 10:38 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 19-July 10 From: satu mare Member No.: 3,462 Car: 525 tds e34 Engine: 525 tds 143cp ![]() |
A-m terminat azi de instalat maneta ,toata treaba m-a costat 150 ron cu montaj cu tot si a durat 10 minute .
A-m cumparat o maneta de pe un 318 tds (nu stiu ce an de fabricatie) si a potrivit totul in afara de mufa care vine legata la potentiometrul de la pedala, asta nefiind un impediment am taiat firele si am izolat cu scoci ,culmea coincideau si culorile (verde si maro) La prima incercare totul a functionat perfect. Acu daca tot am ajuns asa de usor la capat ,mai vreau sa-mi apara si in bord martorul de pilot automat pt asta v-a fi necesar sa dau jos ceasurile de bord Probabil ca din fabricatie nu are acel beculet montat Specific masina mea este din 95 februarie 525 tds cutie automata , clima manuala geamuri electrice fata scaune sport tapiserie si cam atat Cine are un asemenea model imposibil sa nu i se potriveasca Bafta tuturor!!!! si ms pt raspunsuri. Ma poate ajuta cineva cu o poza a bordului 525 tds ? vedere din spate mai detaliata sa vad daca totusi are locasul pt beculetul de pilot automat , ca sa nu ma apuc de desfacut degeaba. Mersi anticipat |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:19 AM |