![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
de vreo 2 ani ma framanta o problema : cat de fiara e M3 E46?
desi am strangeri de inima sa pun acest topic, ma gandesc ca poate unii dintre cei de pe forum au avut ocazia sa conduca m3 de toate generatiile. oi fi eu paranoic , dar mi se pare ca M3 e36 si e46 si-au cam pierdut pe drum din brutalitate, transformandu-se odata cu anii intr-o masina sport pt clientzi cu bani, eventual domnisoare care au nevoie de o masinutza frumoasa. cred ca multi dintre cei ce conduc azi un M3 nu ar fi putut sa faca acelasi lucru cu un M3 ursuletz. am calcat la maxim acceleratia unui M3 din 2005 si nu am patit nimic:) am facut acelasi lucru cu un M3 din 87 si mi s-a facut pielea de gaina in timp ce venele mi s-au umflat brusc pe maini , incercand sa tin sub control masina. nu vreau sa spun ce s-a intamplat cand am franat ![]() ![]() ![]() astept sa imi spunetzi ca sunt tampit, da asta e parerea mea. M3 E46 e o masina mai docila. :retard: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
ma gandesc cum o sa fie e90 m3 din cate am auzit o sa fie o bestie adevarata la 425 de cai v8 cu zona rosie la 8500 :drool: , om trai si om vedea , poate k m3-ul si-a mai pierdut din fun dar tot bestie a ramas :ninja:
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 07:30 PM |