de vreo 2 ani ma framanta o problema : cat de fiara e M3 E46?
desi am strangeri de inima sa pun acest topic, ma gandesc ca poate unii dintre cei de pe forum au avut ocazia sa conduca m3 de toate generatiile. oi fi eu paranoic , dar mi se pare ca M3 e36 si e46 si-au cam pierdut pe drum din brutalitate, transformandu-se odata cu anii intr-o masina sport pt clientzi cu bani, eventual domnisoare care au nevoie de o masinutza frumoasa.
cred ca multi dintre cei ce conduc azi un M3 nu ar fi putut sa faca acelasi lucru cu un M3 ursuletz.
am calcat la maxim acceleratia unui M3 din 2005 si nu am patit nimic:)
am facut acelasi lucru cu un M3 din 87 si mi s-a facut pielea de gaina in timp ce venele mi s-au umflat brusc pe maini , incercand sa tin sub control masina. nu vreau sa spun ce s-a intamplat cand am franat
astept sa imi spunetzi ca sunt tampit, da asta e parerea mea. M3 E46 e o masina mai docila. :retard:
Darren
Feb 5 2006, 06:24 PM
N-am condus nici una nici alta, dar cred ca prea multa electronica si sisteme de "asistat" soferii carora n-ar trebui sa li se vanda masini puternice strica masinile de renume de genul M-urilor. Probabil asa au atras mai multi clienti cu bani si mai putin priceputi in ale volanului, dar asa a disparut fun-ul si adrenalina. Oricum.. macar se lauda ca au M, nu-i asa? (don'soarele alea care au M-uri :crybaby: )
mgrx
Feb 5 2006, 07:38 PM
Da' nu mai stiti cum era odata Porsche 911 turbo masina agentilor de bursa de pe Wall Street? Si se zicea ca fiecare agent cu copacul lui?

)
Ulterior au calmat-o, si i-au mai ajutat si pe aia sa traiasca ceva mai mult
Horus
Feb 5 2006, 09:37 PM
salut!
CAT, uite asta e ceva cam pe tema ta:
http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic...3&highlight=e30
asteapta sa se incarce pozele!
Ghici care are cel mai bun handling!
Darren
Feb 5 2006, 09:52 PM
Pai daca eu nu inteleg limba in care scrie acolo mi-ar place sa cred ca E36 are cel mai bun handling
Later edit: acum inteleg ce-ai vrut sa zici cu "asteapta sa se incarce pozele".
florin83
Feb 5 2006, 09:54 PM
chestia asta se aplica si la 325.. e30 vs e46..
am mers cu ambele si desi e46 e mai rapid, mult mai rapid..

se conduce mult mai usor chiar si fara DSC
multumesc Horus
incep sa cred ca nu sunt idiot

ba chiar sunt mandru de mine ca am avut curaj sa imi strig in public temerile si ma bucur ca sunt oameni care ma inteleg.
:crazy2: :crazy2: :crazy2:
chestia asta se aplica si la 325.. e30 vs e46
de fapt mi s-a parut chiar 325i e30 mai "animal" decat M3 e46. dar nu am indraznit sa merg chiar pana acolo incat sa fac publice parerile mele despre care credeam ca sunt doar in mintea mea paranoica.
mertan
Feb 5 2006, 10:48 PM
electronica asta. deacuma o inceput sa ne conduca electronika.
SUPERBEC
Feb 5 2006, 11:24 PM
QUOTE (CAT)
chestia asta se aplica si la 325.. e30 vs e46
de fapt mi s-a parut chiar 325i e30 mai "animal" decat M3 e46. dar nu am indraznit sa merg chiar pana acolo incat sa fac publice parerile mele despre care credeam ca sunt doar in mintea mea paranoica.

desi nu am avut placerea sa conduc m3 e46 sunt sigur ca nu este la fel de violent ca un m3 e30, asta nu inseamna ca performantele e46-lui nu sunt mult peste.
masinile evolueaza.. si trebuie sa aiba un target cat mai larg de cumparatori...daca m3e46 era asa animal nu s-ar fi vandut nici pe sfert.
singura optiune ramasa este u evo sau imprezza .. dar si astea sunt destul de cuminti fara tuning.
M3 e46 e mai tare pe hartie sau pe autostrada ca un e30, dar e30 e mult mai fun.
se poate cumpara un M3 E30 nou? daca faci comanda la Motorsport? am vazut acum catziva ani un reportaj despre M pe Discovery, unde aia ziceau ca Motorsport poate sa faca orice la un BMW, inclusiv sa ii puna carpetzele roshii si catzel care da din cap la geam. asta era o gluma.
intrebarea era serioasa. se poate?
stiu ca potzi sa cumperi un E-type "ca nou", de exemplu. upgradat la nivelul tehnic de azi.
SUPERBEC
Feb 5 2006, 11:55 PM
pai era un zvon acum cativa ani ca s-ar scoate o editie limitata de m3 e30...
Horus
Feb 6 2006, 08:10 PM
Deci vedeti ca nu topicul ala polonez pe care l-am postat contine informatia, ci atasamentele care se afla acolo!
Iar atasamentele sunt in engleza!(deci citibile!

)
Darren?
Darren
Feb 6 2006, 11:58 PM
Da, initial n-am vazut atasamentele si de asta am scris.. ca mi-ar place sa inteleg ca E36 e mai bun. Apoi am citit si chestiile in engleza si m-am lamurit de ce ai zis sa asteptam sa se incarce pozele
nu am gasit nici o informatie pe net referitor la M3 E30 nou.
cred ca ar fi interesant ca cineva care a facut un transplant de m3 pe un e30 sa faca un topic sa il vedem . multzi au idei de astea, inclusiv eu. am gasit pe net descrieri ale unei astfel de operatzii ,dar ar fi util sa vedem cu ce se confrunta in Romania cineva care ar dori sa faca asta.
stiu ca sunt pe aici unii care au facut lucrul asta sau cunosc pe cineva care au asemenea masini modificate. mai stiu sa sunt altzii care vor sa inceapa astfel de proiecte.
Sorin
Feb 7 2006, 01:22 PM
bmw pe langa divizia m-tech au o divizie care se numeste individual aceasta se ocupa cu toate avioanele care le doreste un client de la tapiserii pana la culoare capacului de ulei
oricand poti sa cumperi de la bmw un motor de m3 sau poti sa le dai pe mana masina veche si sa o readuca la stadiul de proaspat iesita din fabrica
on topic acum
m3 e30 este mult mai violent in mai toate ,iar restul de m3-uri mai noi sunt mai grele au suspensii dvd-uri si alte lucruri inutile ,
e30 -ul era mai din topor sa zic asa dar oricum a dat nastere la mai mult de 15ani de tehnica dusa la limita
INTERCEPTOR
Feb 10 2006, 12:33 PM
da.eu am auzit ca m5 ul nou este mai groaznic decat e 39.orice ai face nu poti sa te bucuri de acei cai.plin de electronica.dar e si partea buna ca te tine mai mult pe sosea si eviti mai multe accidente.e cu dus intors.m3 ursulet ca m3 ursulet.dar sa vezi ce facea m 635csi m535 sau alpina biturbo pe caroseria de e 12.....300 cp:P
n3o
Feb 12 2006, 12:02 AM
da am vazut in link ca nu erau evaluate cele mai bune motorizari cum ar fi e36 cu motor de 3.2l 321 cai sau e30 evo3 2.5l 238 cai
n3o
Feb 12 2006, 12:07 AM
ma gandesc cum o sa fie e90 m3 din cate am auzit o sa fie o bestie adevarata la 425 de cai v8 cu zona rosie la 8500 :drool: , om trai si om vedea , poate k m3-ul si-a mai pierdut din fun dar tot bestie a ramas :ninja:
Robert
Mar 7 2006, 02:03 PM
Si totusi, din toate M3-urile, cel mai mult imi place cum arata cel pe platforma E30.
alex230ro
Mar 7 2006, 02:25 PM
with this bomb we end tonight show

cam asa ar zice nenea ala de pe Top Gear

iata dovada ca ursuletii e cei mai tari

.Comenteaza cineva :unibrow: ?Daca nu ati inteles va mai zic odata

:sah mat,ghem set si meci :unibrow: SSSSStrikeeee
Cred ca Robert a omis faptul ca prefera oricand un M5 unui M3. Mai ales daca-i E28 :grrr: Dar trebuia sa intelegi si tu alex substratul asta. Sau iar esti pastilat

?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.