![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Prezint si eu masina mea aici:) sa-mi spuneti ce fel de body kit e asta.... L-am gasit pe real oem la vreo 3000 de euro dar nu imi e clar daca e M -tech sau altceva....
Masina are piele gri, scaune electrice cu memorie, jante 17, 128.000 mile, cutie automata steptronic cu 5 viteze.... apropo, ce ulei pun in ea si cum il schimb... am inteles ca e zf sealed for life(100.000 mile) in motor ce ulei sa pun? cat ulei e nevoie? .... si contact de la un avocat ptr inmatriculare fara taxa:) de la Cluj daca se poate:))) Apropo.... e avion masina:)))) cand ma gandesc la ce se intampla cand apas pedala de acceleratie.... eventual pe deal in sus... imi vine in mint un cuvant:)))) Orgasm:)))))) eu compar cu masini cu motoare pana in 2.0 si un e28 avut mai demult cu motor 2.4d... -------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
E mijto, daca te-ai obisnuit cu volanul pe dreapta
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 12:58 AM |