![]() |
![]() |
![]()
|
|
www.ejante.ro ![]() ![]() Group: Members Posts: 273 Joined: 26-November 05 Member No.: 108 Car: E60 Engine: 2.5 177cp ![]() |
un preten de pe o pisica coupe 316i si-a pus 328 cu tot de pe o masina de germania.......acuma la rar cica nu se poate omologa nimik...deoarece trebuie facut testul dinamic la bucuresti...30 milioane ala......asa e? voi ce stiti? se mai poate rezolva intr-un fel?
motorul figureaza de la dezmembrari ...nu e furat sau ceva..... -------------------- e46 325ci
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
www.ejante.ro ![]() ![]() Group: Members Posts: 273 Joined: 26-November 05 Member No.: 108 Car: E60 Engine: 2.5 177cp ![]() |
aia de acolo au spus ca trebuie sa faca testul dinamic........cei de aici au trimis actele la bucuresti pentru omologarea motorului.....dar ala a fost raspunsul primit....adica sa vina cu masina la bucuresti si sa plateasca 30 de milioane...faina treaba.......
eu nu inteleg o chestie.......este o lege prin care se specifica clar de nu se mai poate schimba un motor mic cu unul mai mare? adica e acelasi model de masina...inca motorul e mai nou ca masina in cauza......adica pe un 316 din 92 e pus un motor 2.8 din 96 ....singura chestie nasoala....e ca pe motor nu se poate citi seria.....dar seria apare in acte......ce e mai naspa ca asta o fost ceva investitie....in jur de 1500 de euro...... nu e mare problema daca ramane in acte 1.6i ..dar al vanzarea masinii stiu ca viitorul proprietar trebuie sa mearga la rar pentru transcriere...iar daca in acte o sa figureze 1.6 cum o poate vinde ? sa poate face transcrierea..eu stiu ca nu....oricum e de kkt treaba...bine ca omologheaza toate daciile..si alte masini de kkt....si praf..... -------------------- e46 325ci
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:51 PM |