![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Tampit rau de tot romulus ala.
Asta-i doar un topic sa ma descarc. Nici nu vreau raspunsuri, doar ca nu-mi vine sa cred cat de chisati sunt unii romani. Pardon, termenul corect este "self-oriented". Peace. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
daca tu tot stii mai bine ca mine cate sunt, d c nu-mi scrii tu direct si nu-mi mai raspunde bart, doar suntem pe forum sa ne ajutam...
cu asta sunt perfect de acord ; " concurenţa duce la creşterea calităţii " This post has been edited by brown.shark: Mar 6 2011, 12:12 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
daca tu tot stii mai bine ca mine cate sunt, d c nu-mi scrii tu direct si nu-mi mai raspunde bart, doar suntem pe forum sa ne ajutam... Sunt foarte multe. BMWclub BMWZone Forumbmw BMWforum BMWAUTOFORUM BMWowners BMW AUTO MOTO CLUB ROMANIA Poţi scrie bmw forum pe google şi dai peste ele. Mai sunt vreo două dar sunt aproape fantomă. Mai e şi site-ul lui Bobo - e46.ro Mă rog, concurenţa e pozitivă. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:56 PM |