![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Tampit rau de tot romulus ala.
Asta-i doar un topic sa ma descarc. Nici nu vreau raspunsuri, doar ca nu-mi vine sa cred cat de chisati sunt unii romani. Pardon, termenul corect este "self-oriented". Peace. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Hm, din ce zici suna ca si cum un forum e o pepiniera.
Realitatea e ca nu creste nimeni nimic, oamenii se aduna si ei pe unde pot, cum pot. Reiterez ideea: se justifica atitudinea doar in momentul in care exista o contributie/cotizatie pentru apartenenta la o comunitate de genul asta, in speta virtuala. Cata vreme-i gratis, anunt infiintarea clubului bmw iasi, cine vrea sa se inscrie bine, cine nu, nu. Iar daca forumul nu-i creat ca o metoda de comunicare si de organizare, atunci la ce l-a mai creat? Pentru profit? Mie mi-e scarba de oamenii astia. bmwiasi.com e un site platit din banii mei, unde cei ce posteaza o fac din pasiune. Ca exista link spre bmwclub e alta poveste, pentru ca majoritatea sunt utilizatori acolo. In fine. Atragi mai multe muste cu miere decat cu otet. Dar in cazul asta se pare ca-i vorba de cacat, iar din cauza asta calitatea mustelor nu mi se mai pare multumitoare. Nici surprinzatoare, avand in vedere natura intrinseca a mustelor. PS: stiu ca iarasi sunt prea "de la sentiment" dar sincer sa fiu, m-am saturat de clica de acolo. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Hm, din ce zici suna ca si cum un forum e o pepiniera. Realitatea e ca nu creste nimeni nimic, oamenii se aduna si ei pe unde pot, cum pot. Reiterez ideea: se justifica atitudinea doar in momentul in care exista o contributie/cotizatie pentru apartenenta la o comunitate de genul asta, in speta virtuala. Cata vreme-i gratis, anunt infiintarea clubului bmw iasi, cine vrea sa se inscrie bine, cine nu, nu. Iar daca forumul nu-i creat ca o metoda de comunicare si de organizare, atunci la ce l-a mai creat? Pentru profit? Mie mi-e scarba de oamenii astia. bmwiasi.com e un site platit din banii mei, unde cei ce posteaza o fac din pasiune. Ca exista link spre bmwclub e alta poveste, pentru ca majoritatea sunt utilizatori acolo. In fine. Atragi mai multe muste cu miere decat cu otet. Dar in cazul asta se pare ca-i vorba de cacat, iar din cauza asta calitatea mustelor nu mi se mai pare multumitoare. Nici surprinzatoare, avand in vedere natura intrinseca a mustelor. PS: stiu ca iarasi sunt prea "de la sentiment" dar sincer sa fiu, m-am saturat de clica de acolo. Da, normal că pentru bani e făcut forumul respectiv. Putem desparte firul în 4 până mâine, însă realitatea este că există atât de multe forme de comunicare în afară de forumul respectiv încât chiar nu are rost să se ajungă la astfel de discuţii. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 12:14 PM |