![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Tampit rau de tot romulus ala.
Asta-i doar un topic sa ma descarc. Nici nu vreau raspunsuri, doar ca nu-mi vine sa cred cat de chisati sunt unii romani. Pardon, termenul corect este "self-oriented". Peace. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Treburile nu stau chiar asa.
Nu facem alt forum, ramanem pe forum-urile unde avem deja prieteni, in felul asta pastrand contactul cu restul comunitatii. Ca ne intalnim apoi intr-un "clubhouse" ori ca-mi cumpar piese cu un discount, asta-i treaba mea. Poate cineva din Oradea sau Timisoara cauta un oarecare ajutor care i-l pot eu oferi. De ce nu? Treaba asta cu separatul in 'nshpe mii de comunitati mi se pare stupida. Romulus ar trebui sa ofere acces la bmwclub pe baza de abonament, altfel nu-i justificata atitudinea. ![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:15 PM |