![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Tampit rau de tot romulus ala.
Asta-i doar un topic sa ma descarc. Nici nu vreau raspunsuri, doar ca nu-mi vine sa cred cat de chisati sunt unii romani. Pardon, termenul corect este "self-oriented". Peace. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Ciupanezule, n-ai prins ideea. Noi vrem sa facem un club cu acte in regula, nu un forum.
Romulux n-a prin nici el ideea, probabil a citit printre randuri (ma indoiesc) ori a primit un report (cel mai probabil) si s-a gandit imediat ca poate pierde ceva trafic (complet rupt de realitate). Concluzia e: un forum reprezinta doar o modalitate de a intra in contact cu alti oameni. Si e o modalitate de a tine legatura cu membrii afiliati unui club. Nu stiu daca exista un club oficial bmw sau daca bmwclub chiar inseamna ca-i un club cu acte in regula. Daca nu e si-mi fac eu club, pot sa cer rnc-ului sa-mi dea domeniul lor. Daca vrea intr'adevar sa se joace, ok, nici o problema. Ce nu suport sunt oamenii care nu fac diferenta intre virtual si real. Vrei trafic? Angajeaza-ti o firma care se ocupa de seo. Vrei utilizatori? Fii corect. Eu nu cred ca s-ar supara nimeni de aici daca-mi fac "reclama" la clubul bmwiasi. Iar faptul ca exista link pe site-ul meu catre bmwclub va fi corectat cat de repede. Chit ca majoritatea face parte din "cealalta" comunitate. Aici macar se ajuta oamenii intre ei. Acolo ce-i la ordinea zilei, zeflemeaua? Meh. Sa suga o ceapa. Degerata. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Ciupanezule, n-ai prins ideea. Noi vrem sa facem un club cu acte in regula, nu un forum. Romulux n-a prin nici el ideea, probabil a citit printre randuri (ma indoiesc) ori a primit un report (cel mai probabil) si s-a gandit imediat ca poate pierde ceva trafic (complet rupt de realitate). Concluzia e: un forum reprezinta doar o modalitate de a intra in contact cu alti oameni. Si e o modalitate de a tine legatura cu membrii afiliati unui club. Nu stiu daca exista un club oficial bmw sau daca bmwclub chiar inseamna ca-i un club cu acte in regula. Daca nu e si-mi fac eu club, pot sa cer rnc-ului sa-mi dea domeniul lor. Daca vrea intr'adevar sa se joace, ok, nici o problema. Ce nu suport sunt oamenii care nu fac diferenta intre virtual si real. Vrei trafic? Angajeaza-ti o firma care se ocupa de seo. Vrei utilizatori? Fii corect. Am prins ideea foarte bine. Vreţi să faceţi un club cu acte īn regulă. OK. Īnsă acel club cu acte īn regulă 100% va avea şi un site. Iar dacă va avea un site, va avea cu siguranţă şi un forum. Chiar m-aş mira să vreţi să faceţi doar un club cu acte īn regulă, īnsă apoi să folosiţi alte forumuri pentru comunicare. Există un club BMW afiliat la BMWclub Europa. E acesta: http://www.bmw-auto-moto-club.ro/ Diferenţa asta nu prea se poate face din moment ce internetul a ajuns īn strānsă legătură cu viaţa reală, totul este acum promovat şi pe internet. Īmi pare rău, īnsă nu sunt de acord cu tine. Chiar nu văd de ce v-ar permite orice administrator de forum să purtaţi asemenea discuţii pe forumul său. Dacă vroiaţi să faceţi un club de fotografie sau un club al iubitorilor de şpriţ, sunt sigur că nu s-ar fi supărat nimeni. L.E: Văd că aveţi deja un site, iar dacă apeşi butonul forum, trimiterea e spre BMWclub. Īn mod sigur e o urmare logică īn viitor ca după ce veţi face un club cu acte īn regulă, să vă faceţi un forum independent. This post has been edited by Ciupanezu: Mar 5 2011, 12:05 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 03:42 AM |