![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Tampit rau de tot romulus ala.
Asta-i doar un topic sa ma descarc. Nici nu vreau raspunsuri, doar ca nu-mi vine sa cred cat de chisati sunt unii romani. Pardon, termenul corect este "self-oriented". Peace. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Eu nu sunt īn nici un caz vreun fan al lui, n-am deloc o părere bună despre el, īnsă discuţiile despre un club independent n-au ce căuta pe forumul respectiv.
Cu alte cuvinte, dacă vrei să te organizezi separat, fă-o pe puterea ta, unde vrei tu, dar nu te ajuta de forumul respectiv ca să strāngi oameni. E o chestie de principiu. Probabil că s-a gāndit că dacă se va face un alt club, va pierde utilizatorii din Iaşi care vor prefera să posteze pe forumul lor. Īn orice caz, chestiile astea se pot face, internetul e destul de mare pentru toată lumea, īnsă nu prin intermediul unui forum cu care vei intra apoi īn competiţie. Sigur că maniera asta de a băga pumnul īn gura tuturor este greşită, īnsă n-ai ce face īn afară de a nu mai intra acolo, argumentele nu sunt băgate īn seamă. Eu de exemplu, ca să atrag utilizatori pe forumul meu, am făcut fluturaşe pe care le-am pus sub ştergătoarele multor BMW-uri din oraş, am dat gratis stickere şi suporturi de număr personalitate, am făcut link exchange fără alte beneficii financiare cu alte site-uri auto sau cu altă temă. Nu cred că ar fi fost moral sau corect să-mi fac topic pe BMWclub sau BMWzone şi să invit pe cineva acolo. Sigur că aş fi popularizat forumul mai rapid, īnsă īntr-un mod negativ. Dacă băieţii respectivi vor să facă proiectul respectiv cu adevărat, să muncească şi să investească. This post has been edited by Ciupanezu: Mar 4 2011, 06:37 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 05:21 AM |