![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Tampit rau de tot romulus ala.
Asta-i doar un topic sa ma descarc. Nici nu vreau raspunsuri, doar ca nu-mi vine sa cred cat de chisati sunt unii romani. Pardon, termenul corect este "self-oriented". Peace. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
dezvoltati , poate era intr-o pasa proasta si .......... noua ni se"ntampla cateodata [ pacifistul de mine ] Liviule, chiar esti prea pacifist ![]() Individul asta se comporta cu forumul de parca n-ar fi un forum public ci un fel de wc personal. Stiti, voi, locul ala unde te **ci si te speli apoi (scuze de formulare dar chiar asa a devenit). La cea mai mica litera care nu-i convine, postul este sters si userul banat. Individul dovedeste fara drept de apel si ori de cate ori poate, ca are o personalitate de tot rahatul. Chiar daca *tot timpul* este intr-o pasa proasta, este cea mai buna dovada de inferioritate psihica sa te descarci pe cei cu gread ierarhic mai mic (admin vs user normal). Eu lucrez cu studenti si stiu exact ce inseamna sa fii in pase proaste si totusi sa-i tratezi pe cei "tineri" cu respectul pe care il doresti si tu. Dar na', in calitate de mojic, mitic sau cum vreti sa-i spuneti te comporti asa cum poti sau cum ai fost educat... Concret, prima oara am deschis un topic in care indemnam la solidaritate pe problema taxei de prima inmatriculare de anul trecut. Individul a inchis subit topicul si cand l-am intrebat de ce mi-a zis sec: s-a mai discutat. (va dati seama ca am invatat pana acum sa folosesc butonul Search...) A doua oara zilele trecute, s-a iscat un mic scandal pe topicul Iasiului (baietii tineri de aici vor sa se organizeze serios, sa faca un club oficial, sigla, membership, etc.), chestie care bineinteles ca nu a fost tolerata acolo. Am incercat sa aplanez putin si sa le explic baietilor in mod voalat care este situatia. Din p.d.v. al limbajului voi ma stiti cam cum ma exprim eu pe forumuri si cum pun problema. La fel am facut si acolo. Acum sunt in vacanta de acolo si pot intra "pe contul de backup" doar pe de ip-ul de la servici (sau cu proxy extern, ma rog...). Asta reprezinta un refresh al celor 2 remindere: 1. Ce naiba caut eu acolo? 2. Ce fain e aici! Am intrat si eu de curiozitate si mi-a fost destul de greu sa mai gasesc forumul, a devenit un fel de blog ![]() Colegul nostru xox i-a scris cam de la sentiment, nu stiu cand va mai posta acolo ![]() Dap. Postul meu disparuse deja de multisor. -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 12:05 AM |