![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 14 Joined: 5-February 11 Member No.: 5,441 Car: e30,e36,e46 Engine: m20 2.5 171cp ![]() |
cumpar e28 518 sau 520 de preferabil fara prea mult tuning
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 30 Joined: 19-June 10 Member No.: 3,429 Car: E28 Engine: M10 ![]() |
Unele poze sunt facute anul trecut in primavara,cea recenta se recunoaste usor.Ideea e ca masina este buna din toate punctele de vedere.Motorul (190000km reali,injectie multipunct) este dat jos pt. a i se schimba garnitura de chiuluasa si baga niste segmenti speciali pt. ca vreau eu,nu ca ar necesita.Consumul lui este de 10 l in oras de benzina sau GPL(am si instalatie de GPL pe masina)dar inafara orasului creste consumul la 12l pe GPL.Cutia cu 5 tr. care a fost pe masina o schimb pt. ca huruia cand era pe liber si o schimb cu alta tot cu 5 tr.Are scaune de E34,reglabile pe inaltime imbracate in huse din imitatie de piele si banchetele la fel.Traseul de tobe de la motor pana in spate(fara toba finala,doar cea intermediara este de inox) este din furtun de inox,care valoreaza cam 400euro cel putin.Jentile sunt pe 14'',un rand de tabla si unu de aliaj,BBS originale de BMW.Rugina este si ea prezenta in unele locuri,dar nu este patrunsa,se pot remedia usor locurile respective.Oricum necesita revopsita toata masina pt. ca vopseaua originala este matuita si urata culoarea.
Toate actele masinii sunt in regula,inclusiv seriile pe sasiu si motor,sunt pe numele meu,are ITP valabil pana in decembrie 2012 si asigurarea pana in mai anu asta.Nu are nici vreo problema cu suspensia sau franele.Ca dotari are doar oglinzi electrice. PRET:1200 euro negociabil Tel:0765.455.334 Mai multe poze cu rugina sau cu altceva o sa pun dupa ce se mai dezgheata afara. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 08:38 PM |