![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Face cineva de aici geam termopan? Caut sa fac 3 geamuri la un apartament in Bucuresti.
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
bart, daca blocul nu e inca izolat exterior, sa pozitionezi rama / tocul cat mai in exterior permite zidaria, cei ce monteaza nu prea gandesc pt proprietar, gandesc pt ei.....
din pacate nu prea e sezon de montaj acum, cu temperaturile astea, cati ani are blocul si ce tip de geamuri ai acum ? |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Bloc e din '66, cred are tamparie de fag, sau macar nu e brad. Bloc e de caramida si beton armat. Nu stiu daca sunt liber sa aleg unde sa fac montaj; parca exista o buza de beton pe acolo in gol care nu as vrea sa sparg. Geamuri nu sunt putrede, dar nu prea sa inchid cum trebuie, sunt strambe. Cum a plouat ultimi 2 ani, a intrat apa in casa.
E si sezon de montaj acuma, nu prea te afecteaza frigul. Singura chestie deosebita fata de vara e ca trebuie folosit spuma poliuretanica de iarna. Sunt si oferte bune acuma, tocmai pentru lumea nu prea face treaba de gen asta iarna. Vreau sa-mi fac o studie mica de piata, daca nu imi permit, o sa reconditionez cele de lemn; vopsit, etansat, si sa fac sant si gauri de drenaj intre cele 2 randuri de geam. Si asa prefer materiale naturale. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
Am 2 baieti care lucreaza particular, si fac ieftin.Daca vrei iti dau numarul lor pe privat. This post has been edited by eugene12: Jan 20 2011, 11:08 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 12:42 AM |