![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
De cateva zile am primit mass-uri de la diverse persoane cum ca pe 17,18,19 ianuarie sa nu alimentam la pompe din cauza cresterilor repetate a preturilor.Eu personal sunt de acord si chiar o sa fac un efort sa nu ies cu masina chiar daca o sa am carburant.Se imbogatesc altii pe spinarea nostra si nimeni nu face nimic.Eu zic ca nu e chiar atat de greu sa facem asta,sau macar sa alimentati inainte daca aveti drumuri de facut.Poate rezolvam ceva...sau poate nu, macar sa le creem probleme(legale)
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Eu nu mai folosesc masina de vreo doua luni, sta cuminte acasa cu plinul facut. Sper ca anul asta sa incep sa consum biodiesel. Daca e rentabil, o vor face si altii. Prin urmare sunt de acord cu tine.
Pe de alta parte, e nasol sentimentul ca nu poti sa faci nimic. Creste pretul cu 1, 2, 5ron/l si doar aduni frustrari. Nu stiu cat e de eficient, dar macar am facut ceva. Mi se pare destul de aiurea ca deja sunt foarte multi care de acasa, de la tastatura sau din fata tembelizorului se simt lezati in vreun fel de aceste miscari si le acuza. Nu vorbesc de tine personal, e corect ce zici, in principiu. Dar ideile de genul: "Vor doar sa iasa in evidenta, nu poti sa mergi cu masina scumpa si sa zici ca nu ai bani de benzina, nu vor rezolva nimic, sunt niste prosti si incurca lumea" mi se par deplasate. Nu am deranjat pe nimeni cu absolut nimic, am atras doar atentia asupra unei probleme si am mai discutat una-alta. Faptul ca unii de prin alte orase au avut un comportament ce lasa de dorit, asta tine de caracterul fiecaruia... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 03:39 PM |