![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
De cateva zile am primit mass-uri de la diverse persoane cum ca pe 17,18,19 ianuarie sa nu alimentam la pompe din cauza cresterilor repetate a preturilor.Eu personal sunt de acord si chiar o sa fac un efort sa nu ies cu masina chiar daca o sa am carburant.Se imbogatesc altii pe spinarea nostra si nimeni nu face nimic.Eu zic ca nu e chiar atat de greu sa facem asta,sau macar sa alimentati inainte daca aveti drumuri de facut.Poate rezolvam ceva...sau poate nu, macar sa le creem probleme(legale)
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
pentru cei cu benzina, care locuiesc in zonele de deal, sa isi cultive pruni pe dealuri pentru fabricarea alcoolului cu care vor alimenta masinile. in zona de campie, sa planteze cereale, la fel pentru alcool. cei cu diesel sa isi puna porumb, rapita, floarea soarelui, maslini etc pentru bio-D.
asa ajungem toti sa facem agricultura de subzistenta, ca sa mai invartim roata. glumesc, insa in fiecare gluma exista si un sambure de adevar, vezi ce zicea CRM mai sus. aseara am alimentat diesel de 50 RON de la Agip la 5.07 RON/L la dracu! -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 06:49 PM |