![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
Mi se par DEGEABA discutiile astea! Voi comparati o masina veche de ~20 ani cu una noua??? Poate sa fie loganul poleit cu aur si tot nu-mi iau! Prefer un e21 decat orice dacie! :nod: Voi ce vreti un ROLEX de 20 ani sau un Q&Q nou??? :dis:
-------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
oamenii au luat o masina practica,care costa cat un sfert de BMW care nu are o intretinere scumpa si pe care o vor arunca dupa 5 ani probabil
![]() personal recunosc ca am luat BMW-ul din pasiune,daca ar fi fost singura mea masina si as si stat la bloc nu cred ca mai aveam E46 acum,probabil ramaneam cu Fiesta sau altceva.PS:bai Reno sunt ok,cel putin ca si suspensie m-au cucerit-limuzine frate This post has been edited by alex230ro: Dec 24 2010, 12:28 PM -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
oamenii au luat o masina practica,care costa cat un sfert de BMW care nu are o intretinere scumpa si pe care o vor arunca dupa 5 ani probabil ![]() E de bun simt asta, nici nu-mi dau seama de ce se mai discuta sobiectul. Daca eram pe un salar occidental, imi luam si eu o Corsa noua pentru oras sau un Polo si o vechitura pentru weekend. Din pacate nu-mi permit inca, asa ca am facut un compromis. Asta inseamna economie combinata cu pasiune. 1.9i de la BMW vs 1.9TDI de la VW. In Europa centrala sunt foarte multe masini noi pe strazi, pentru ca sunt mai usor de intretinut. La noi infrastructura nu face lucrul asta si esti obligat sa cumperi bucse amortizoare, filtre si tot asa. Parerea mea e ca si la noi in tara sunt destui care-i permit o masina nou dar prefera sa combine pasiunea cu o economia si sa-si cumpere o masina veche. In felul asta tii pasiunea in viata, zi de zi oricum ai de reparat ceva la ea. Nu stiu daca-i cel mai corect punct de vedere, dar e un punct de vedere. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th August 2025 - 01:57 AM |