![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
"pasaportul nostru" ? Dar ce, sunteti mai multi pe un pasaport? E adevarat ca sunt taxele cam mari la pasapoarte, dar...
:finger: Care e treaba ta? Ce sari de fund in sus, ca eu doar am spus ca e nasoala capota! A pus poze aici ca sa vada parerile celorlalti, nu? Nu stiu geografie? Ce te-a determinat sa spui lucrul asta? Tu sa "invetzzzzzzzzzzi" sa scrii! :finger: ("tz"-ul il folosesc doar smecherii, ce cool) :finger: Cine sunt? Nu ai auzit de mine? Intreaba-l pe Romica cine sunt! :cool: Dar nu te intereseaza pe tine cine sunt eu! :finger: Ce masina am? Nici asta nu te intereseaza! Dar o sa o vezi la vara daca chiar vrei! Dar vezi ca intr-o secunda nu vezi mare lucru... :finger: Daca ai venit aici pe forum cu scandal, iti spun ca ai gresit locatia! Incearca in alta parte! Nu incerca sa castigi antipatia noastra! Hai pa! Mergi, ca-ti pierzi avionul in calatoria ta in jurul Lumii! Si nu uita sa-ti stingi neoanele de sub masina si ledurile albastre de la pozitie! Bye! :finger: -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
QUOTE (r_z_v) Al tau face cat 10??? Bai baiete, dar suferi rau... vezi ca ti s-a urcat rau la cap motoru ala vechi de M care sta pe undeva pe jos, nu pe masina.
Vezi sa nu iti rupi gatu cu motoru ala de M pe masina... nu te cred in stare sa conduci masini mai puternice de 1,8. Si iti garantez ca masina ta nu valoreaza nici cat 4 jante de la zxz :finger: :finger: :finger: sanatate domnu'.... vezi-ti de drum.... :finger: Nu-mi vorbi mie de condus masini puternice bai #$&^@&(*$ !!! Tu vezi ce faci cu M3-ul ala de la bavaria! Vezi daca poti sa-ti iei dauna totala pe el! Ati fost asa de varza ca ati rupt tot spatele la biata masina! Luati niste lectii la Ilioara inainte sa va mai urcati la volan bai fratii Schumaher! Ai ceva de adaugat lagat de cum arata acum M3-ul??? Ia spune... Te ascult/am... :finger: :finger: :finger: -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 08:17 AM |