![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 19-January 06 Member No.: 159 ![]() |
Acesta este Bmwul meu E36, 320i, din 91.
Modificari aduse: Jante Azev Type M 17", 10J spate (245/40/17) si 8,5J fatza (225/45/17), suspensie sport completa KW, kit exterior complet M3 (original din plastic mai putin spoilerul fatza), oglinzi M3 electrice, stopuri FK, angel eyes CCFL, capota model E46. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
bai fiecare e liber sa isi faca /tuneze masina cum vrea el...sa scoata emblema sau nu sa puna una de Alpina sau mai stiu eu ce draku...e o chestiune de Buget si de ce nu de Gusturi....nu iti place foarte bine....iti spui parerea...si atat...
aaa si inca ceva... @Bucii intai pune motoru ala pe masina....si dupa aia da-te mare cu masina ta...ZXZ-ul ,RZV exista in timp ce a ta....nu prea... Iar in ceea ce priveste scoaterea emblemei de pe capota sau schimbarea capotei e o chestiune de gusturi...de ex si eu am luat masina fara emblemele BMW atat pe capota cat si portbagaj...si imi place asa cum este acum...asta ma face mai putin Fan BMW ca tine???? -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:15 AM |