r_z_v
Jan 22 2006, 08:12 PM
Acesta este Bmwul meu E36, 320i, din 91.
Modificari aduse:
Jante Azev Type M 17", 10J spate (245/40/17) si 8,5J fatza (225/45/17), suspensie sport completa KW, kit exterior complet M3 (original din plastic mai putin spoilerul fatza), oglinzi M3 electrice, stopuri FK, angel eyes CCFL, capota model E46.
r_z_v
Jan 22 2006, 08:14 PM
alte poze... fara jante
r_z_v
Jan 22 2006, 08:16 PM
poze recente...
ps.: stiu ca toba e stramba si trebuie alte iesiri noi
mertan
Jan 22 2006, 08:18 PM
super frate. e belea rau de tot. felicitari. e cel mai misto. mai ales capota aia. e belea rau de tot. zi si mie frate cu angels eysurile alea. cat te-o costat ca vrea si je.
neamih
Jan 22 2006, 08:24 PM
jantele sunt super, cu capota ai cam exagerat deci e cam naspa, in rest e ok chiar reusita, parerea mea
florin83
Jan 22 2006, 08:26 PM
super, mai putin capota, dar asta tine de gusturi..
aa.. nr pe fata? :paranoid:
mertan
Jan 22 2006, 08:27 PM
ce tot vb voi acolo? e marfa capota rau.
florin83
Jan 22 2006, 08:31 PM
QUOTE (florin83)
super, mai putin capota, dar asta tine de gusturi..
:finger:
ccc
Jan 22 2006, 09:00 PM
Deci inca un e36
E interesanta capota, dar mi se par exagerat de mari pleapele. Iti acopera jumatate din far. Ma intreb daca noaptea mai vezi mare lucru...
Si de ce scoateti toti emblema de pe capota? Mie mi se pare ca arata f. bine cu ea acolo. :dis:
mertan
Jan 22 2006, 09:23 PM
mie imi place fara emblema. :drool:
r_z_v
Jan 22 2006, 09:40 PM
Angel-eyesurile au costat vreo 3 mil.... l-am luat din constanta de la un baiat.
Normal ca tine de gusturi.... dar am vrut sa imi fac ceva deosebit la masina. In realitate masina arata si mai bine... Farurile bat foarte bine noaptea pt ca le-am verificat pe aparatu de reglat faruri.
Numarul de pe fatza ce conteaza ? oricum politia ma opreste cu orice ocazie pentru ca au o viata amarata si nu prea au ce face in timpul serviciului ... macar asa nu mai iau radarele din Bucuresti....
florin83
Jan 22 2006, 09:45 PM
m3-ul E46 negru cu ZXZ la nr e tot al tau?
aa.. farurile cu ce le-ai facut asa fumurii?
r_z_v
Jan 22 2006, 09:50 PM
Farurile asa erau de cand am luat masina.
M3ul e al lu fratimiu.
cc_seat
Jan 22 2006, 10:08 PM
Daca tot ai facut-o pe
toata neagra, n-ar fi mers si niste jante tot negre? Parerea mea
Darren
Jan 22 2006, 10:11 PM
Daca puneai si pleoapele de jos semana si mai bine cu E46. De acord cu cc_seat, mergeau si jantele mai negre (culoarea magnetului, ceva)
r_z_v
Jan 22 2006, 10:28 PM
Nu stiu cum ar fi aratat jantele mai negre....
oricum imi plac prea mult Azev-urile astea

. Dupa aia nu ma mai vedeam pe strada noaptea
Gabi_323i
Jan 23 2006, 10:08 AM
welcome
Ionut
Jan 23 2006, 10:22 AM
bravo...ultima oara cand am vazut-o la Nasi, ca sa-i faci motorul arata destul de nasol, dar acum arata frumos...inca odata bravo.. :cool:
George77
Jan 23 2006, 08:56 PM
Bravo,ai facut modificarile acelea la Adrian si Boby,din cate vad ca esti la ei in fata curtii in cateva poze,A iesit bine dar capota are" ceva" prea mult
r_z_v
Jan 23 2006, 09:14 PM
Da, Bobby mi-a facut capota. E foarte priceput si e super de treaba

.
Mi-e imi place capota, si masina arata bine si din cauza capotei... in Romania nu vezi modelul acesta pe E36. (in Germania e foarte des intalnit modelul acesta de capota).
butcky
Jan 23 2006, 09:28 PM
Hai sa ma bag si eu in discutie...
Masina arata bine, dar ce ai avut cu capota aia??? De ce ai scos emblema cu BMW? Mai bine puneai semnul de RENAULT cum ca sa fie lucrarea si mai bine facuta (erai si in pas cu moda de "kartier")! :dis:
Nu-i inteleg pe unii oameni! Gusturile astea... :puke:
George77
Jan 23 2006, 09:41 PM
Oricum ,una este in poze si alta este in realitae poate ca in realitate nu deranjaza asa de tare ,nu mai fiti rai ,de ce trebuie sa stricati dispozitia omului,el de aceea a pus pozele pt ca masina lui sa fie apreciata,cel putin asta cred sa si-a dorit atunci ,iar voi ii aduceti numai critici ,luati-l mai usor ,cu anestezie
ZXZ
Jan 23 2006, 11:10 PM
Auzi frate (BUT)cky, inainte sa vorbesti, poate era mai indicat sa ajungi prin afara tarii putin ca sa vezi cum e cu "moda de kartier". Sau daca cumva nu stii ce e aia iesire din tara, iti dau pasaportul nostru ca sa invetzi si tu geografia lumii. Eu sunt sigur ca nici nu stii unde e Romana, cu atat mai putin care e moda.
Apropo, ce masina ai tu incat nu am auzit de tine niciodata? Poate esti o vedeta si nu am auzit de tine.
Ne mai auzim, ca de vazut putin probabil.
florin83
Jan 23 2006, 11:20 PM
moaa.. 3 ZXZ-uri pe forum, toate negre si frumoase
r_z_v
Jan 24 2006, 12:26 AM
Nu ma deranjeaza criticile.... dar sa vina de la oameni care se pricep la tuning, nu de la unii care nu au nici o tangenta cu asa ceva.... care critica, iar in parcare tu tii o masina cu capace si inalta cat un SUV...
Spre deosebire de multi altii eu imi modific personal masinile... O sa ii anunt pe cei de pe forumurile din germania, ca ar trebui sa isi puna emblema cu Renault pe capota.... (cine se pricepe... se pricepe, nu am ce sa mai zic).
Si nu stiu unde vezi tu leduri albastre la pozitii... probabil stai prea mult inchis in garaj sa te uiti la motorul ala de M5... prea suferi pt ceva ce nici macar nu ai pe masina.... nu are rost sa deschidem o discutie cu ce motoare avem sub capota, pt ca o sa iesi cam sifonat....
oricum, esti foarte "cool" si "trendy" in limbaj... o sa ma duc la Bavaria sa intreb de tine ca sigur trebuie sa te cunoasca baietii de la poarta, ca acolo nu te lasa sa intri niciodata. Cred ca nici nu stii unde e Bavaria. Vrei sa iti explic cum sa ajungi acolo cu un Maxi-taxi?
io'sŪ
Jan 24 2006, 01:34 AM
interesanta masina, am vazut-o zilele trecute pe la obor, in mers.. m-am cam uitat dupa ea

.. si parca capota aia

...parerea mea
mgrx
Jan 24 2006, 01:58 AM
Eu zic ca aceste schimburi de cuvinte nu si au locul aici. Este evident ca unora le place ceva ce altora nu; totusi nu incercati sa transformati forumul in loc de scandal si de atacuri.
Revenind la masina, mie mi se pare de apreciat ca un om s-a chinuit ceva sa isi faca masina deosebita, si cred ca tre sa recunoastem ca e altceva...
Unora le place, altora nu, eu cred ca ar trebui sa ne expunem parerile in mod civilizat si fara abordari de genul de mai sus.
Felicitari r_z_v pentru modificari, si succes si in continuare. Desi mie nu-mi place si mi se pare si "jmekeresc" sa mergi fara numar, este evident ca ai intr-adevar o pasiune pt masina asta... si la urma urmei cam asta cautam noi pe forumul asta... nu?
Gabi_323i
Jan 24 2006, 08:25 AM
alo, domnilor va rog sa va calmati
CAT
Jan 24 2006, 10:06 AM
frumoasa masina. felicitari!
subscriu ideii de a scoate emblema de pe capota, intr-adevar e moda de kartier afara, dar nu e nici pe departe tzaraneala. e kitsch abia atunci cand faci lucrul asta si lasi in rest masina stock. kartierul de afara a produs si sustzine fenomenul de tuning.in rest, daca masina e lucrata, proprietarii intaresc acest lucru prin scoaterea emblemei constructorului, nu ca sa arate ca au facut ei ceva mai bun, ci ca pe o completare a schimbarii de look.
parerea mea - din experientza de pe afara - itzi cam pica fatza cand vezi cum arata majoritatea masinilor fara emblema
PS: poate un pic prea mult la capota?
pun astea ca ilustrare a ideii de mai sus
inca o data felicitari r_z_v
Darren
Jan 24 2006, 10:52 AM
:drool: mama ce fel arata acel 8er :crybaby:
Terminati cu cearta, mi se pare penibil. Eu sunt tare curios cum e sa ai acces direct la partea de sus a radiatoarelor cand ridici capota. E mult de munca la asa ceva, eu nu m-as baga, dar felicitari meseriasilor. Mi s-a parut mie ca masina este cam coborata, nu ai probleme cu strazile din bucuresti? Eu am mers 2 zile cu arcuri sport pe fatza si m-am lasat de sportul asta. Bine, cred ca ar fi trebuit sa pun si niste amortizoare sport noi ca sa vad ceva mai mult de look. :paranoid:
QUOTE (ZXZ)
Nu m-am luat de nimeni aici pt ca toti sunt liberi sa zica ce vor si este foarte bine
:huge: In sfarsit cineva care vede si ceva bun pe acest forum

:prayer: :partyman:
aR99bMw
Jan 25 2006, 09:54 PM
super capota.......faina masina.........iar dupa cum ai observat majoritatea persoanelor de pe acest forum au mintea incuiata....deci nu-ti bate capu

una e sa ai tractor...alta e sa ai bmw
io'sŪ
Jan 25 2006, 10:07 PM
QUOTE (aR99bMw)
super capota.......faina masina.........iar dupa cum ai observat majoritatea persoanelor de pe acest forum au mintea incuiata....deci nu-ti bate capu

una e sa ai tractor...alta e sa ai bmw

toti de pe aici avem BMWeuri(sau toti), uni mai noi, altii mai vechi, unele mai puternice, altele mai slabe,unele mai inalte, altii mai joase, fiecare isi aranjeaza BMWeul cum doreste si cum ii place , asta nu inseamna ca unii sunt incuiati si altii descuiati la minte
el probabil ca in momentul in care s-a gandit sa-si etaleze masina aici a banuit ca va primi si reactii adverse , noi pur si simplu ne-am spus parerile, nimic altceva
aR99bMw
Jan 25 2006, 11:18 PM
se numeste tuning.....cum era si melodia de la mafia........
r_z_v
Jan 26 2006, 01:29 AM
Nu e vorba de criticile pe care le primeste cineva, ci e vorba de modul cum le exprima....
aR99bMw
Jan 26 2006, 05:19 AM
Darren
Jan 26 2006, 10:00 AM
aR99bMw, mi-as dori sa nu ai dreptate in exprimarea "majoritatea persoanelor de pe acest forum au mintea incuiata". Oricum stau destul de linistit, tocmai aparitia acestui forum asta a fost o dovada de open-mind. Dar ma suprinde cat de usor poti sa jignesti mai mult de 70 de persoane pe care sigur nu ai ajuns sa le cunosti. Poate scuzele de rigoare si retragerea acestei afirmatii sunt imperios necesare. Eu unul m-am simtit jignit pentru ca aici suntem o majoritate, sau o comunitate. Si mie nu-mi place ideea sa fac parte dintr-o comunitate in care majoritatea au mintea incuiata. Daca ar fi asa, eu unul nu mi-as pierde timpul sa le explic ca au o minte incuiata (nu vor intelege, nu? degeaba le spui) ci as incerca sa le-o descui. Yeah, e mai simplu sa arati cu degetul. Oricum sunt foarte curios care sunt motivele care te-au facut sa faci aceasta afirmatie (daca poti sa-mi zici macar pe privat, ca poate ai dreptate si eu nu vad padurea din cauza copacilor). 10x.
Cat despre masina in cauza, stati linistiti. Din poze si mie mi s-a parut uratitca, dar am apreciat munca. Aseara am vazut-o in realitate si arata foarte bine. Mai e loc de imbunatatire, dar suferim de o iluzie optica din pozele alea. Lucrarea e facuta cum trebuie. A pastrat pana si sistemul original de blocaj al capotei (siguranta aia de care tragi bagand mana sub capota ca sa se elibereze de tot capota cand vrei sa o ridici). Nu lipsesc plastice pe sub capota, sau alte chestii, deci e clar ca s-a lucrat cu grija la ea. Hehe, si masina arata bine, trust me.[/u]
George77
Jan 26 2006, 07:26 PM
Exact ce spuneam si eu ca in poze poate arata altfel decat in realitate ,pozele nu spun totul la o masina ,cel mai bine este sa o vezi in realitate
florin83
Feb 4 2006, 11:05 PM
te-am vazut pe strada! arata bine masina!
Gabi_323i
Feb 4 2006, 11:06 PM
te-am vazut la mine in fata blocului cu masina cu tot
arata super bine masina :unibrow:
da_joint
Feb 6 2006, 02:02 PM
bai fiecare e liber sa isi faca /tuneze masina cum vrea el...sa scoata emblema sau nu sa puna una de Alpina sau mai stiu eu ce draku...e o chestiune de Buget si de ce nu de Gusturi....nu iti place foarte bine....iti spui parerea...si atat...
aaa si inca ceva...
@Bucii intai pune motoru ala pe masina....si dupa aia da-te mare cu masina ta...ZXZ-ul ,RZV exista in timp ce a ta....nu prea...
Iar in ceea ce priveste scoaterea emblemei de pe capota sau schimbarea capotei e o chestiune de gusturi...de ex si eu am luat masina fara emblemele BMW atat pe capota cat si portbagaj...si imi place asa cum este acum...asta ma face mai putin Fan BMW ca tine????
:eek: toata familia zxz-urilor este frumoasa , felicitari !!
Sorin
Mar 3 2006, 10:36 AM
e misto ideea si e lucrata frumos de baiatul ala
iar ar99bmw explica-mi si mie ce inseamna tractoare? plizzzzzzzz
Gabi_323i
Mar 3 2006, 10:40 AM
florin83
Mar 3 2006, 10:45 AM
ba.. asta are jante ca ale mele :eek: :eek: :eek:
Rotti
Mar 3 2006, 05:51 PM
mda, tot 12 spitze, doar ca sunt in 6 prezoane...
florin83
Mar 3 2006, 05:56 PM
na
Rotti
Mar 3 2006, 06:05 PM
si sunt mai mici ale tale
n3o
Mar 11 2006, 05:43 AM
eu am vazut zxz-ul la televizor nu k e vedeta masina , arata frumos masina si inca nu am vazut-o in realitate :dis: , ahh si masina am vazut-o la spaima soselelor am dat sa vad de cata prostie da lumea parte la teveu si ma trezesc cu frumusete de masina in fata ochilor , pacat k doar din spate
synkro
Mar 23 2006, 01:49 PM
QUOTE (n3o)
eu am vazut zxz-ul la televizor nu k e vedeta masina , arata frumos masina si inca nu am vazut-o in realitate :dis: , ahh si masina am vazut-o la spaima soselelor am dat sa vad de cata prostie da lumea parte la teveu si ma trezesc cu frumusete de masina in fata ochilor , pacat k doar din spate

si eu am vazut masina la "spaima soselelor".pacat ca nu participa,sigur ar fi castigat :ninja:
ontopic: prima pisica de la noi care are e46-look,deja in germania e old-fashion sa ai capota normala ...
la masina s-a muncit foarte mult,daca nu va place,macar pentru asta sa apreciati si sa aveti putin respect
mie imi place cum arata...
o poza mai noua nu ne aratzi si noua ?? , adik una pe noapte sa se vada ochisorii lui d pisoi infuriat :drool: :ninja:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.