![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 194 Joined: 24-January 07 From: Bucuresti Member No.: 563 Car: 525TDS Touring Engine: M51, 2.5, 143CP ![]() |
Bartro: am mutat aici ce a fost scris la topic lui CRM despre subiect asta.
Scuze ca ma bag peste. Am si eu tot un e34 tds touring. Dar e automat al meu. Am luat si eu o maneta de cruise de pe un e32. Problema e ca maneta are 5 fire, iar pe masina mufa are doar 2 fire. A venit Bogdan la mine, ne-am uitat si la maneta lui, am facut firele la mine , ca la el. Faza e ca nu merge maneta la mine. nu se intampla nimic dupa 1000 de incercari la viteze si turatii diferite. Are cineva vreo idee ? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
e posibil sa fie nevoie de niste fire de la calculatorul cutiei automate de viteza, sa stie in ce treapta e tot timpul (pentru cazul in care e nevoie de down-shift la o rampa spre exemplu)..
si cum adica ati facut firele ca la el? de unde ai luat restul de 3 fire care iti lipseau in mufa? (ce funny suna partea asta ultima ![]() -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 06:14 PM |