![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
In cazul in care nu mai vand masina si pentru faptul ca am fost azi la o diagnoza in service, ar trebui sa cumpar urmatoarele. Orice oferta va fi luata in seama.
L.E. E34 525i '94 Puntea fata: 1 - capete de bara stanga + dreapta 2 - bucse bara stabilizatoare 3 - brate stanga + dreapta 4 - amortizoare si flanse 5 - bielete antiruliu Puntea spate: 6 - brate stanga + dreapta 7 - amortizoare + flanse 8 - bielete antiruliu 9 - discuri si placute 10 - bucse bara stabilizatoare 11 - flansa cardan 12 - pompa de apa (ma gandesc ca daca o schimb va trebui sa schimb si curelele si accesoriile). Totusi nu sunt convins ca ar trebui sa schimb pompa de apa... Are cred ca 16000 de km de cand a fost schimbata. La fel si rolele si intinzatorul hidraulic. Daca cineva poate face o oferta o primesc cu mare placere. Poate si un discount daca le iau pe toate o data. This post has been edited by reactor_share: Nov 10 2010, 03:19 PM -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Auzi, tu vrei sa schimbi tot la masina? Chiar atat de rupta e? Eu n-as crede. Iti trebuiesc bratele de la puntea spate?!? ![]() La ce service ai fost? cand a zis brate cred ca s-a referit la bascule. Intocmai. Dar de ce sa fie nevoie sa schimbi basculele? Daca aia s-au exprimat exact asa (brate pentru spate) inseamna ca nici nu s-au uitat sub masina, au insirat toate consumabilele posibile pe la articulatii si-au zis ca trebuiesc schimbate. parca se gaseau bucse pentru basculele de spate. daca esti sigur, dupa ce ai verificat cu mana ta, eu mi-as lua din poliuretan pt toata masina. Poate intr-adevar bratele spate... sunt din alta poveste. Cert este ca pe fata ar cam trebui schimbate. Amortizoarele... si ele. Ori cu 1 brat... ori fara tot una este. Pe deviz am trecut doar 1 brat punte spate dreapta. Eu am zis... sa imi faca o verificare la sange. Acum daca au descoperit joc in bratele fata, care poate pentru unii putea sa fie normal, oamenii au trecut si asta. In fine, eu nu am fost de acord cu ei la faza cu pompa de apa, care e... relativ noua. Oricum daca schimb toate amortizoarele investitia e destul de mare, asa ca restul nu mai conteaza. Ma gandeam la TA Technics... amortizoare si arcuri... ce ziceti? -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th July 2025 - 04:57 AM |