![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 218 Joined: 7-May 09 From: bucuresti Member No.: 2,727 Car: e36,e21 Engine: m43 1600 105 cp ![]() |
dupa indelungi cautari am reusit sa gasesc un e21 in stare buna din 78.asa ca sambata trecuta am plecat cu microbuzul la brasov si m-am intors cu e21
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 218 Joined: 7-May 09 From: bucuresti Member No.: 2,727 Car: e36,e21 Engine: m43 1600 105 cp ![]() |
am reusit azi sa dau aripa dreapta jos.cred ca erau 5kg de pamant in spatele aripii si in praguri.am gasit si rugina....am gasit de toate.cert este ca trebuie sa schimb sau sa repar pragul dreapta si reparat unde este rugina.daca masina ar fi fost intretinuta nu se ajungea aici.macar ulei daca ii baga in praguri... aici nu ma refer la cel care mi-a vandut-o ci la cel care a avut-o inaintea lui pt ca asta e treaba de ani de zile. mai am de donat doua tetiere de e21 in stare foarte buna si o sonda de benzina care la mine nu se potriveste.luni sper sa repar aripa in locurile unde a fost mancata de rugina.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 03:57 AM |