![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
il ascult.am crezut ca am gresit adresa de la one fm:PP bine ca am scapat de house ul ala galagios
de 3 zile nu am mai schimbat postul si nici nu am de gand cat o tine.sa fie primit...bravo lor.ca mai avem si asemenea initiative.sa moara manelistii si pdl istii recomand.pt iubitori de muzica buna This post has been edited by INTERCEPTOR: Oct 6 2010, 10:53 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
chestia cu repet nu ma der nicicum...chiar imi place la nebunie. mai ales cand da piese care eu le ascul de 20 30 ori pe repet.deci din partea mea totul e perfect:P la volan nu mai zic:PP e super.dar prefer seara in casa .
oricum o melodie data de 2 3 ori pe zi .mai ales una buna.nu e nimic grav.mai alea ca celellate posturi de radio dau obsesiv in repet muzica ieftina de sezon....asa ca prefer sa ascult aceasi melodie de 10 ori.dar sa mi placa. ma cam enerveaza ca au cam rarit o cu bob dylan. inainte era mai prezent. nu m ainter .sa mi dea muzica care mi place.si sa bage reclame pana isi scot bani in final la noi in romania totul se rezuma la bani ps de cand au aparut nu am mai schimbat postul de radio si nici nu ma inter sa l schimb.poa sa dea orice muzica pe orice post.........acuma e- billy idol white weding mooo mo more This post has been edited by INTERCEPTOR: Oct 29 2010, 06:01 PM -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 10:02 PM |