INTERCEPTOR
Oct 6 2010, 10:52 PM
il ascult.am crezut ca am gresit adresa de la one fm:PP bine ca am scapat de house ul ala galagios
de 3 zile nu am mai schimbat postul
si nici nu am de gand
cat o tine.sa fie primit...bravo lor.ca mai avem si asemenea initiative.sa moara manelistii si pdl istii
recomand.pt iubitori de muzica buna
CRM112
Oct 8 2010, 09:30 AM
mai e si city fm'ul care le mai nimereste; pe 106,ceva parca
haifisch
Oct 8 2010, 09:36 AM
bine tu roackere
106.2 e city. Eu tot cu guerrilla o ard, desi s-au cam stricat de cand i-a luat vantu.
bartro
Oct 8 2010, 11:28 AM
City FM parca reluaza program prea des, daca asculti 3 zile sti deja ce urmeaza.
de guerrilla ce sa mai zic...
Noroc ca ascult doar matinalul si nitel seara. Logout-ul si chillow sunt ok.
Si pe Europa FM mai nimeresc uneori o piesa buna.
05aBi
Oct 8 2010, 12:57 PM
Magic FM ascult in ultimul timp, piesele care le pun pe post sunt unele placute, cel putin asta e parerea mea.
INTERCEPTOR
Oct 8 2010, 10:35 PM
hailfish vezi ca esti off topic....caterinca aiurea,.
mie imi place postul asta
de cateva zile nu am mai schimbat postul ....a dat muzica care nu am auzit o pe nici un post..imi place c alterneaza orck ul soft cu cel mai putin soft
pt mine este perfect.merita incercat.
haifisch
Oct 8 2010, 10:52 PM
ia la el....offtopic caterinca aiurea

tu vorbesti? ca ma iei cu dastea?....tu nu stii de gluma ma
INTERCEPTOR
Oct 27 2010, 07:26 PM
Tigresse
Oct 27 2010, 08:04 PM
Foarte frumos. I think I've got a new obsession beside shoes, cars and pets.
TiL
Oct 27 2010, 08:21 PM
A fost o placere sa lucrez la masina pe muzica lor acum 2 sapt.
Dar am cam inceput sa le invat piesele

Sa vedem cum o fi dupa ce incep sa produca bani (din reclame, promovari de piese etc).
alex230ro
Oct 27 2010, 10:04 PM
mda repeta piesele dar totusi sunt foarte foarte ok
Clau
Oct 28 2010, 03:00 PM
Magic FM au inceput sa bage muzica f misto
seara, cel putin in weekend, cand petrec mai multe ore la volan... Muzica veche, foarte placuta
INTERCEPTOR
Oct 29 2010, 05:59 PM
chestia cu repet nu ma der nicicum...chiar imi place la nebunie. mai ales cand da piese care eu le ascul de 20 30 ori pe repet.deci din partea mea totul e perfect:P la volan nu mai zic:PP e super.dar prefer seara in casa .
oricum o melodie data de 2 3 ori pe zi .mai ales una buna.nu e nimic grav.mai alea ca celellate posturi de radio dau obsesiv in repet muzica ieftina de sezon....asa ca prefer sa ascult aceasi melodie de 10 ori.dar sa mi placa. ma cam enerveaza ca au cam rarit o cu bob dylan. inainte era mai prezent. nu m ainter .sa mi dea muzica care mi place.si sa bage reclame pana isi scot bani
in final la noi in romania totul se rezuma la bani
ps de cand au aparut nu am mai schimbat postul de radio si nici nu ma inter sa l schimb.poa sa dea orice muzica pe orice post.........acuma e- billy idol white weding mooo mo more
INTERCEPTOR
Oct 29 2010, 06:18 PM
mm pe site au bagat si last track played super..imi gasesc ce mi place:PP ca multe nu stiam cum se numesc
http://www.bestmusic.ro/stiri/Therion-revi...ures+88483.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.