![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 218 Joined: 7-May 09 From: bucuresti Member No.: 2,727 Car: e36,e21 Engine: m43 1600 105 cp ![]() |
dupa indelungi cautari am reusit sa gasesc un e21 in stare buna din 78.asa ca sambata trecuta am plecat cu microbuzul la brasov si m-am intors cu e21
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
nu cred ca printr-o simpla discutie....ma pui sa iti fac poze la fiecare coltisor de janta.....imi ceri o suta de mii de detalii si apoi cand le aduc acasa nu ai mai scos un cuvant dar in fine nu mai conteaza
e ultima oara cand mai vad cum aprinzi tu fitilul in vreo discutie pe aici....ca daca ar fi sa pun intr-o balanta sfaturile bune cu offtopicul si cat iti place raca si scandalul pai se duce draq balanta de acum inainte orice devieri cum ai avut in discutiile cu bogdyy, baiatul care i-am dat ban (florinsd si nu mai stiu cum) si aici vor fi sanctionate.... O zi buna |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 04:11 AM |