![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
"pasaportul nostru" ? Dar ce, sunteti mai multi pe un pasaport? E adevarat ca sunt taxele cam mari la pasapoarte, dar...
:finger: Care e treaba ta? Ce sari de fund in sus, ca eu doar am spus ca e nasoala capota! A pus poze aici ca sa vada parerile celorlalti, nu? Nu stiu geografie? Ce te-a determinat sa spui lucrul asta? Tu sa "invetzzzzzzzzzzi" sa scrii! :finger: ("tz"-ul il folosesc doar smecherii, ce cool) :finger: Cine sunt? Nu ai auzit de mine? Intreaba-l pe Romica cine sunt! :cool: Dar nu te intereseaza pe tine cine sunt eu! :finger: Ce masina am? Nici asta nu te intereseaza! Dar o sa o vezi la vara daca chiar vrei! Dar vezi ca intr-o secunda nu vezi mare lucru... :finger: Daca ai venit aici pe forum cu scandal, iti spun ca ai gresit locatia! Incearca in alta parte! Nu incerca sa castigi antipatia noastra! Hai pa! Mergi, ca-ti pierzi avionul in calatoria ta in jurul Lumii! Si nu uita sa-ti stingi neoanele de sub masina si ledurile albastre de la pozitie! Bye! :finger: -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
QUOTE (Gabi_323i) sa dau niste explicatii :
adica daca nu am carnet sunt un nimic, nu am dreptul la replica? credeam ca suntem pe un forum al pasionatilor BMW, nu pe un forum al celor care detin permis de conducere ![]() imi cer scuze ar99bmw daca am zis deplasat dar si tu ai exagerat un pic .... eu nu iti reprosam ca ai filtru sport sau ca ai tu impresia ca iti da x cai putere, doar spuneam ca poate sa fie un pericol pentru viata motorului .... Nu, in nici un caz. Pai de vreme ce ai putut sa scrii asta, ce zici? Ai dreptul la toate replicile. Si daca nu ai permis de conducere asta nu inseamna ca nu stii sa conduci mai bine decat multe exeplare care il au si omoara lumea pe strada. Amandoi ati fost deplasati si ati continuat sa va atingeti pana ati dat-o pe jigniri (cam repede dupa parerea mea) si amenintari cu rupt de membre (asa nu mi-o explic, inca n-am ajuns sa amenint pe cineva cu bataia pe internet, oricum eu sunt doar sadic, nu si violent) Va aprindeti cam repede, dar asa sunt multe persoane, mai nerabdatoare. Nu trebuie sa subapreciati colegii de forum sau sa-i etichetati in vreun-fel. Puteti sa descrieti situatii negative, sustinandu-le cu argumente, dar nici chiar atunci nu puteti avea dreptatea absoluta, pentru ca punctul de vedere poate fi subiectiv sau ingust. In schimb oricine citeste ceva poate sa aibe capacitatea de a intelege ce vrea din ceea ce este prezentat acolo, si poate lua ce actiuni doreste (in cazul de fatza, sa-si puna filtru sport sau nu). -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:24 PM |