![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Salut,astazi am trecut pe la un centru de dezmembrari,la categoria bmw avea un e36 sedan si un e34,am fost sa ma uit de plasticul acela de vine sub parbriz,cum ma asteptam nu se potrivea la mine pe coupe,era diferit,dar ca tot am fost m-am uitat si de altceva,vreau sa iau panaza aceia care se ataseaza sub capota motor,un fel de protectie,era in stare buna la sedan care statea in ierburi...,am masurat panza de pe sedan si am masurat si la capota mea distanta de unde se prinde panza cap-coda si este aceiasi,insa capotele difera,dar nu conteaza asta,conteaza sa fie egal la prinderi,de ce unii spun ca nu se potriveste de pe sedan pe coupe?ca sa fie un motiv sa spuna''a e de coupe,costa mai scump''?Florine daca poti sa-ti dai cu parerea ca altcineva nu are pe acest forum pt. acest model de bmw,a si inca ceva am mai luat de pe e34 un maner piele,fata de ala de la e36 e mai bombat si este imbracat piele,presupun ca merge la mine,dar daca sti cumva cum scot manerul meu de plastic de la frana mana mai usor,pt. ca este foarte intepenit,stiu ca prin rotatii dar o metoda mai simpla ,ok,astept raspuns,deci cu pannza aceia de sub capota motor si cu desfacutul manerului,daca sti,daca nu voi vedea,o sa atasez o poza sa vezi modelul de maner,cei care nu se pricep,va rog tineti-va comentarile pt. voi,va multumesc pt. intelegere.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Xox prietene cand eu am avut ''curajul'' sa ma contrazic cu un forum intreg pe niste probleme legate de masina in general,eu stiam ca o sa fiu atacat din toate partile si pt. asta trebuia sa am argumente clare si le-am avut si le am,nu ma bag niciodata intr-o discutie daca nu am niste argumente si pt asta iti trebuie ''ceva minte'' zic eu......,tu ce ideie mi-ai dat cu scosul manerului de frana de mana?sa trag de el ,sa rasucesc pana o sa fac palmele basici,sa transpir tot,cam asta e solutia ta,insa eu m-am gandit la ceva rapid,usor si practic,o seringa,un pic de ulei tras in ea,un ac lung si subtire.Am bagat seringa cu acul intre manerul plastic si tija metal pana la jumatate,am introdus niste ulei si sa desfacut foarte usor,tu Xox ai fi tras,ai fi folosit clesti,ciocane banuiesc:).In fine sa rezolvat problema,acum sa vad cu panza aceia cum ai spun eu,de la motor sa insonorizeze,o s-o desfac acolo sa vedem daca se potriveste,dar eu zic ca se potriveste,insa imi e teama ca atunci cand inchid capota motor sa nu preseze pe motor,daca spuneti ca fiecare panza este facuta dupa tipul motorului.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th July 2025 - 09:12 PM |