![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Salut,am si eu o mica nelamurire,cand parchez masina cu spatele si asa mai repede afara miroase a ars,ma refer pe langa masina cateva secunde dupa ce opresc motorul,de la ce sa fie?Asta cand mai vin si repede cu masina pun frana asa mai tare,apoi dau cu spatele,in acele momente incepe sa miroase a ars,sa fie de la placutele frana,in momentul cand franez sa se incinga destul de tare?Sau de la ambreiaj?Nu fac mereu asta,doar cand ma grabesc,dar de ce apare acest miros?Fenomenal,fenomenal....,ah si placutele alea de frana,imi e rusine si cu alea,mai iau cate o dama in masina,trebuie sa dau muzica mai tare,aude scartaitul ala zice ca nu mai am frane,etc,in fine,dar ma streseaza mirosul asta a ars...,daca e de la ambreiaj,de ce apare acest miros?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
bart - toate topic-urile initiate de bogdyy ajung la "ora de ras", e ceva sigur, nu-i vb ca suntem noi off topic, el este un user off-forum, parca i-a mai scris asta un coleg.
in zilele care se termina cu " i " nu pricepe nimic iar in weekend isi odihneste creierul.... intrebarea lui e chiar absurda, toti stim ca , la iesire, gazele de esapament au un miros mai ciudatel din cauza catalizatorului, acum mai depinde si cu ce ai alimentat, ceva consum de ulei sau lichid de racire si gata, deja ai un miros mai diferit de normal, parca voi la diverse ambouteillage n-ati simtit un miros aiurea de la alte masini. mai are sa ne intrebe de ce se vede o masina in spate cand se uita in retrovizor ... This post has been edited by brown.shark: Oct 20 2010, 10:56 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
De aici, incep sa dau cu warn.
![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 06:54 PM |