![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Salut,am si eu o mica nelamurire,cand parchez masina cu spatele si asa mai repede afara miroase a ars,ma refer pe langa masina cateva secunde dupa ce opresc motorul,de la ce sa fie?Asta cand mai vin si repede cu masina pun frana asa mai tare,apoi dau cu spatele,in acele momente incepe sa miroase a ars,sa fie de la placutele frana,in momentul cand franez sa se incinga destul de tare?Sau de la ambreiaj?Nu fac mereu asta,doar cand ma grabesc,dar de ce apare acest miros?Fenomenal,fenomenal....,ah si placutele alea de frana,imi e rusine si cu alea,mai iau cate o dama in masina,trebuie sa dau muzica mai tare,aude scartaitul ala zice ca nu mai am frane,etc,in fine,dar ma streseaza mirosul asta a ars...,daca e de la ambreiaj,de ce apare acest miros?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Cristi iti convine ce spun ok,nu-ti convine,esti liber sa te uiti pe alte topicuri si sa-ti vezi masina un Bentley Continental coupe,daca are lampi de m si jante de m,alea fac totul....,eu am avut bara m pe fata si m-am ''udat'' pe ea sa nu spun altfel si am dat- pe o bara originala,fac ceva pe pachetul lor de m ,o hidosenie de plastic firava,pastram hidosenia aia daca masina era stok la suspensie se vedea macar altfel,dar asa se vedea ca un greder,ia mai dale in colo de tampeni,uite de ce mai imi amintesc eu acum de toate porcariile.Bun,deci vreau si eu un raspun concret la intrebarea,poate sa intre apa de la ploaie la calculatorul masinii daca acel plastic este deteriorat?plasticul din partea de jos a parbrizului,va multumesc pt. amabilitate.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:10 PM |