![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
o intrebare care nu prea am vazut-o pe aici sub forma unui topic
![]() as fi facut un poll dar sunt prea multe motoare si plus de asta e mai frumos si sa spunem de ce ne plac si poate si ceva adaugari personale o sa incep eu.... din cele clasice M30-ul e de departe preferatul meu....pentru durabilitate, sunet si putere...un motor spartan....dar care ofera niste senzatii aparte chiar si la viteze de oras ![]() sunt rele....consuma cu galeata....dar merita zic eu imi mai place si M50-ul... mi se pare chiar perfect sa ai 2.5 si 200 de cai....sunetul e inconfundabil....e mult mai techno ![]() ![]() din generatia noua....3.5i-ul biturbo si 3.5d-ul... motoarele cu 4 cilindrii cam toti cei care ma cunosc stiu ca nu prea le inghit..... ![]() later edit.....era sa uit de M106....tot un M30 autentic....o bestie de motor....nerecomandat amatorilor si celor slabi de inima ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
orice se poate schimba si in fata blocului daca vremea te ajuta si in alta parte nu poti/ai unde. nu cred sa fie mare smekerie, am auzit de multi care si-au schimbat-o singuri , fara sa fie mecanici de meserie. mai intai trebuie identificat daca intradevar pe acolo pierde.
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 12:30 PM |