Am avut 3 M10 de 1.8 si raman fan

Chiar daca-s in 4, mi se par foarte solide. Fie pe carburatie (am avut eu noroc probabil) fie pe injectie (motronic). Cu M30 si M50 n-am avut decat experiente scurte, dar placute. De variantele exotice nu stiu decat ce-am citit, asa ca incerc sa fiu realist. Daca ar fi sa-mi cumpar inca un urs, cred ca as fi singurul nebun care sa caute unul cu M10

Ca o completare, si M43-ul imi place. Poate si din cauza ca-s motoare usor de intretinut, nu-s foarte complicate iar eu m-am mosnegit asa. Am ajuns un soi de bogdyy, nu prea mai am timp/chef de stat sub masina... Oricum nici mic nu pot spune unui motor de 1.9, iar pe caroseriile usurele de 3ari sunt foarte ok. Nu consuma mult, taxe mici si daca vreau pot sa merg si cu 120km/h. Mai mult oricum n-am unde.
In fine. Tot un BMW este pana la urma. Ca sa fiu si mai offtopic, mai am un ford focus in familie, dar nu-mi place asa mult. E si zgomotos, mi se pare si mai rigid cumva, nu stiu. E o masina ok dar pur si simplu nu o simt ca masina MEA, e ca si cum e o masina de firma sau e masina bunicii cu care o duc la piata. Mazda era la fel, dar macar era de teren. Mai rupea monotonia si nici n-aveam grija in trafic, avea bullbar.
Si daca tot e sambata si astept sa se faca friptura: a dat un dobitoc cu un peugeot peste mine. A facut dreapta in intersectie de pe banda 2

Abia vopsisem tot botul la masina, acum iar e zgariat. Si mai nou mi-am dat seama ca pierd ulei pe undeva

Al 4-lea bmw si nu reusesc sa tin parcarea asta curata. Saptamana viitoare o duc iar la elevator, ce mi-e frica e sa nu pierd benzina. Dupa fiecare oprire am impresia ca e mai jos nivelul la rezervor. Nu-mi explic cum, decat daca-mi face fente sonda. Desi e clar ca merg mai putin acum cu aceeasi benzina decat vara asta sa zicem.
Dar cum ziceam. E tot un BMW, si ma simt bine in el. Cu toate problemele de la E46, gen senzor ocupare pasager mort, lumini numar moarte (depinde cat de tare trantesc portbagajul) inca e dupa 10 ani o masina buna. Inca dau pe benzina mai multi bani sa ma plimb decat dau ca sa merg din A in B sa-mi fac treaba. Deci isi face si ea treaba