![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Salut,am si eu o mica nelamurire,cand parchez masina cu spatele si asa mai repede afara miroase a ars,ma refer pe langa masina cateva secunde dupa ce opresc motorul,de la ce sa fie?Asta cand mai vin si repede cu masina pun frana asa mai tare,apoi dau cu spatele,in acele momente incepe sa miroase a ars,sa fie de la placutele frana,in momentul cand franez sa se incinga destul de tare?Sau de la ambreiaj?Nu fac mereu asta,doar cand ma grabesc,dar de ce apare acest miros?Fenomenal,fenomenal....,ah si placutele alea de frana,imi e rusine si cu alea,mai iau cate o dama in masina,trebuie sa dau muzica mai tare,aude scartaitul ala zice ca nu mai am frane,etc,in fine,dar ma streseaza mirosul asta a ars...,daca e de la ambreiaj,de ce apare acest miros?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 12-January 08 From: Bucuresti Member No.: 1,405 Car: E36 Engine: M42 1.8 is ![]() |
Salut din nou ![]() Daca treaba se intampla asa cum descrii tu, logic ar fi ca mirosul vine din spate. Se numeste INERTIE. Adica atunci cand dai in spate mirosul tinde sa vina spre fata din cauza vitezei supersonice cu care parchezi. In spate nu-s foarte multe chestii care pot sa miroasa a ars, dar nu m-ar mira nimic la masina aia. Iti recomand imediat cum parchezi sa arunci repede o galeata de apa pe discurile spate sa vezi daca sfaraie ![]() Ambreiajul, din experienta mea, nu prea miroase a ars, miroase mai degraba a mortaciune ![]() Fenomenal,fenomenal....,ah si placutele alea de frana,imi e rusine si cu alea,mai iau cate o dama in masina,trebuie sa dau muzica mai tare,aude scartaitul ala zice ca nu mai am frane,etc La cat e de ingrijita masina, nu m-ar mira sa ai santuri pe discuri si placutele sa nu se toceasca uniform... sau chiar sa fie ovale (discurile) ![]() Cat despre dama, daca e sa ramai fara frane, dai muzica tare, macar sa nu stie ce-a lovit-o. dar ma streseaza mirosul asta a ars...,daca e de la ambreiaj,de ce apare acest miros? Cand miroase a ars, logic e ceva prea incins, sau care trebuie inlocuit. Nu cumva iese si fum? ![]() This post has been edited by Clau: Oct 13 2010, 09:39 PM -------------------- Fuck new model cars... I`m riding Old School !!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:24 PM |