![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Salut,am si eu o mica nelamurire,cand parchez masina cu spatele si asa mai repede afara miroase a ars,ma refer pe langa masina cateva secunde dupa ce opresc motorul,de la ce sa fie?Asta cand mai vin si repede cu masina pun frana asa mai tare,apoi dau cu spatele,in acele momente incepe sa miroase a ars,sa fie de la placutele frana,in momentul cand franez sa se incinga destul de tare?Sau de la ambreiaj?Nu fac mereu asta,doar cand ma grabesc,dar de ce apare acest miros?Fenomenal,fenomenal....,ah si placutele alea de frana,imi e rusine si cu alea,mai iau cate o dama in masina,trebuie sa dau muzica mai tare,aude scartaitul ala zice ca nu mai am frane,etc,in fine,dar ma streseaza mirosul asta a ars...,daca e de la ambreiaj,de ce apare acest miros?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Miroase a ars cand ''dau'' cu spatele ![]() Ai mancat picant? Vad ca pana si moderatori sa ocup cu bascalie de la primul reply. Mai bine banati bogdyy, in loc sa poluati forum. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Ce, nu ati auzit niciodata de un ambreiaj care miroase a ars?
In afara de ce a spus despre placute, primul lui post e la un nivel de decenta acceptata in mod normal pe forum asta. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 08:16 PM |