![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Salut,am si eu o mica nelamurire,cand parchez masina cu spatele si asa mai repede afara miroase a ars,ma refer pe langa masina cateva secunde dupa ce opresc motorul,de la ce sa fie?Asta cand mai vin si repede cu masina pun frana asa mai tare,apoi dau cu spatele,in acele momente incepe sa miroase a ars,sa fie de la placutele frana,in momentul cand franez sa se incinga destul de tare?Sau de la ambreiaj?Nu fac mereu asta,doar cand ma grabesc,dar de ce apare acest miros?Fenomenal,fenomenal....,ah si placutele alea de frana,imi e rusine si cu alea,mai iau cate o dama in masina,trebuie sa dau muzica mai tare,aude scartaitul ala zice ca nu mai am frane,etc,in fine,dar ma streseaza mirosul asta a ars...,daca e de la ambreiaj,de ce apare acest miros?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Da uite am un asa mare noroc de peste noapte am gasit client,am facut actele,gata...am vandut-o.....,acum nu stiu cati sunt aici cu e36 si cati se pricep,dar as dori sa raman pe forum aici,pe celalalt cu toate ca sunt logat de ceva ani nu mai imi place din cauza unor indivizi,care pocesc masinile astea in fel si chip,cu tot felul de porcarii crezand ca le fac ''smechere'',iar eu nu suport asa ceva,nu pot sa nu ma iau de persoana respectiva cand observ ca modifica o masina care pt. un posibil viitor cumparator naiv va fi un cosmar acea masina,asa mai bine nu mai intru.Aici imi place ca pastrati linia clasica a masinii,nu le modificati cu tuning,suspensii sport,porcarii din alea care costa si o gramada de bani si strica o masina si optic si tehnic.Inteleg o janta,un geam fumuriu,hai un stop dar nu sa strici o masina tehnic,lipsa de creier,lipsa de judecata.Ok,scuzati-ma ca deviez de la subiect,deci daca stie cineva,la m50 2.0 de la ce vine acesta problema,am observat ca e36 nu sunt asa multe pe acest forum,dar un e34 520i facelift 525i cred ca sunt mai multi...si poate cunosc problema.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th August 2025 - 03:22 AM |