![]() |
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 871 Joined: 23-October 05 From: bucuresti Member No.: 49 Car: E30 Engine: S54 3.2 343 cp ![]() |
Vand bmw e21 318 din '78 inmatriculat, in stare impecabila atat dpdv mecanic cat si estetic, nu are rugina/petice/chit etc. Intreaga caroserie e asa cum a venit din fabrica.
Mai multe detalii la telefon. Pret 800e FIX, in pretul asta ofer o a doua masina completa, de piese. 0765952181 This post has been edited by Rotti: Oct 6 2010, 10:14 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Doamne... nu credeam ca vad asa ceva in RO. Superba... absolut.
In poza de la showroom e polishata? In rest culoarea pare... mai matuita... sau e doar aparatul foto!! Spor la vanzare. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 871 Joined: 23-October 05 From: bucuresti Member No.: 49 Car: E30 Engine: S54 3.2 343 cp ![]() |
In poza de la showroom e polishata? In rest culoarea pare... mai matuita... sau e doar aparatul foto!! culoarea este exact cum o vezi in poza de la 4tuning days, in restul pozelor aparatul a fost setat sa scoata culorile mai "retro". Meritul pt cum arata masina acum este in totalitate al lui Cristi (monteria / scorpioGL), eu nu am facut altceva decat sa o spal si sa merg cu ea. Mai am cateva bunatati pe care le-am pastrat pt ea, cum ar fi jante BBS RS 16", praguri zender, eleron bbs, interior bej impecabil, volan Raid pt E21, mecanica de 323. Pe astea le vand separat, dar prefer sa i le dau celui care cumpara masina, ca sa ajunga pe ea. |
|
|
![]()
|
|
![]() Cazan owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,516 Joined: 19-September 07 From: Severin Member No.: 1,153 Car: E28 525i Engine: M50B25 192 CP ![]() |
culoarea este exact cum o vezi in poza de la 4tuning days, in restul pozelor aparatul a fost setat sa scoata culorile mai "retro". Meritul pt cum arata masina acum este in totalitate al lui Cristi (monteria / scorpioGL), eu nu am facut altceva decat sa o spal si sa merg cu ea. Mai am cateva bunatati pe care le-am pastrat pt ea, cum ar fi jante BBS RS 16", praguri zender, eleron bbs, interior bej impecabil, volan Raid pt E21, mecanica de 323. Pe astea le vand separat, dar prefer sa i le dau celui care cumpara masina, ca sa ajunga pe ea. se poate un pret si niste poze cu bbs-urile? -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 11:10 AM |